background
logotype

  Inicijacije u Visoko Svećenstvo Reda Melchizedeka imam sa dva nivoa, prvi je Melchizedekovo Sveučilište u Oregonu, linkovi se nalaze u donjem tekstu, i takodjer putem Pleiadian Light Networka i Anrite Melchizedek, duboko zahvaljujem na beskrajnom daru Ljubavi koji sam primila

                            

Melchizedekovo Sveučilište

        Ja Jesam Koja Ja Jesam. Moj Otac i Ja smo Jedno. U mom srcu mi nikada nismo razdvojeni. Osjećam duboki poriv da vam prenesem dar ovog učenja „ Preisthood of Melchizedek“, u naznakama programa 7 stupanjskih inicijacija u vaše istinsko biće koje jeste.

       Vodjena unutarnjim potrebama, pozivom, otvorila sam studijske materijale i obznanila u sebi dar postajanja, povratka, onome što Ja Jesam, Istinskom biću koje jesam.

       Svaka riječ odzvanja ritmom Stvoritelja, vibrirajuća struja novih informacija kroz tijek energije koja poput žive rijeke utječe u svaki atom širom otvara sve percepcije, jasnu spoznaju sveg postojanja, uvodi u stanje potpune proširenosti i apsolutnog jedinstva.

        Moj prvi susret se odigrao nakon dvije godine čekanja. Kao poput priprema ili polaganja ispita.

Prve informacije su mi stigle dvije godine ranije, jednostavno nije bio trenutak za mene, nisam dosegla potrebnu zrelost, listala sam raznu literaturu, radila vježbe, izricala dekrete i pripremala tijelo za pojačani energetski protok koji je stigao i poput plamena čiste bezuvjetne ljubavi i istine obgrlio me sa svih strana. I znam, tada sam rekla: „Oče, molim te, nemoj me nikada napustiti, nemoj dozvoliti da ikada više budemo razdvojeni, niti na tren!“ I plakala sam danima, tjednima, u snu, u dnevnim satima i čistile su se razdvojenosti, poricanja, toliko toga. Niti na trenutak više nisam osjetila razdvojenost, to je jednostavno prisutnost u prisutnosti na sve načine, i postao je jasan način moga postojanja. I sve je postalo kristalna jasnoća, sve je u mom životu dobilo duboku dimenziju razumijevanja i moj put savršenu jasnoću, kao nikada prije.

        S obzirom da je Univerzitetski materijal pod direktnim pokroviteljstvom Krista Mihaela, Sina Stvoritelja,  kanaliziran kroz Majstora Kuthumija i St. Germaina, koji je sada trenutno preuzeo višu funkciju ( njegovo mjesto gospodara 7 zrake ne znam tko trenutno drži, ali bit će obznanjeno), materijali su matematički kodirani i inicijacijski su sami po sebi, što znači da ih morate čitati u originalu i samim čitanjem, onda kada budete spremni, inicijacija će se spustiti, s tim da je energetski protok izuzetno snažan i moguće je čitati i integrirati samo dio po dio, onoliko koliko ste sposobni apsorbirati. Nekada će to biti više, nekada samo po koji red, desit će se da danima nećete pročitati niti red a zatim cijelo poglavlje ili više. Onoliko koliko ste spremni. Moguće je da ćete postati svjesni da u stanjima sna, kada spavate, odlazite pohadjati nastavu u drugim dimenzijama. To je u redu, tu su učionice i tu ste voljeni i pripremani za svoju službu koju ste sami odabrali. Ukoliko jeste. Nema moranja, sve je izbor slobodne volje i to se poštuje.

        Prevedeni materijali su već u granicama dozvoljenog, kao edukativni materijal, od Univerziteta sam tražila dozvolu, i nadam se da će približiti ono što taj materijal nudi, u namjeri da se Svjetlost širi i da poput putokaza možda ukaže na postojanje više svrhe u svim stvarima koje nam se zbivaju i kojima smo okruženi.

        Ukoliko osjetite potrebu za konverzacijom na maternjem jeziku, bit ću tu da vam odgovorim u okvirima svojih mogućnosti. Materijale u originalu možemo pročitati na engleskom jeziku, da „odradi“ svoj predvidjeni dio, medjutim sve ostalo je moguće kroz jezik koji vam je primaran. Raditi meditacijske vježbe, uočavati i spoznavati, dobivati dublje uvide i dopustiti svjetlosti da se integrira, izgradi svjetlosno, kristalno i dijamantsko tijelo. Samo čitanje će učiniti veliki pomak, medjutim bitno je uložiti osobni trud, želju i volju, kroz meditacije i dodatnu edukaciju. Da biste BILI.

        Patricia Jepsen(Crystal) je otišla u svjetlost 2009.godine,nakon 35 godišnjeg rada sa studentima, medjutim materijali su ostavljeni Susan i Elisabeth Hunt da nastave sa radom, kao i cijeli edukativni centar, sa namjerom da budu pomoć i podrška svim studentima koji kroče Novim Milenijem i sudjeluju u ostvarenju povratka Krista, Kristove Svijesti, ovim prostorima.

                                        Dobrodošli na Melchizedekovo Sveučilište i
                                        njegov ured u Grant Pass-u u Oregonu

starstarstarimages

        Melchizedekovo Sveučilište je snažan sklop učilišta, koja su razmještena u različitim dimenzijama našeg Univerzuma kako bi širila Melchizedekove Zapise kao znanje, razumijevanje, mudrost i inteligenciju Boga.

        Ova škola Univerzuma nosi tijelo svjetla do susjednih planeta kao osobne upute vodstva od strane samog Stvoritelja. To je stvarna sfera Višeg Uma Inteligencije sveg života u Prisutnosti Mihaela, Tvorca Univerzuma. Zbog bliskosti Stvoritelja Mihaela Sveučilištu, Zemaljsko Melchizedekovo Sveučilište je također prožeto Kristovom Mihaelovom Prisutnošću.

        Stoga se ne susrećete samo sa vibracijom Melchizedeka kao frekvencijsko zračenje kroz materijale Sveučilišta, već ste pod utjecajem živućeg programa Mihaela, kao Oca Univerzuma. To je bitno upamtiti i mora se uvijek imati u vidu kada primate tekstove Sveučilišta.

        Melchizedekovi Zapisi, izdani kroz medij  Crystal (Patricia Jepsen), stvaraju platformu za svijest izranjajućeg Bogosebstva. U skladu sa Kristovim učenjima Gospodina Isusa, Visokog Svećenika po Redu Melchizedekovom, ovi Zapisi dopuštaju učeniku svjesno pojmiti Istinu i postići svjesno jedinstvo sa Bogom. (Pogledaj Novi Zavjet, Hebreji 7)

        Melchizedekovo Sveučilište bavi se mističnom stranom Kršćanstva i prihvaća duhovno putovanje svih religija i vjera. Otjelovljenje Krista je u svakom srcu.

                                       O Sveučilištu

        Melchizedek je božanski red svijesti
To je prisutnost našeg Stvoritelja kroz svakog pojedinca na Zemlji.

        Središnjica Melchizedekovog Sveučilišta, koja se nalazi u Grant Pass-u u Oregonu, nudi siguran program, sa puno potpore svojim učenicima kako bi spoznali svoj Božji potencijal. Bez obzira jeste li skoro započeli duhovno putovanje ili ste iskusan putnik „puta“, ova će škola pojačati i ohrabriti vaš unutrašnji božanski identitet.

                                        Pismo autora

Patsquare

        Jedno od pitanja koje mi često postavljaju jest kako sam napisala Bogosebstvo?

Ako to nije „kanaliziranje“, što je to onda?

        Bogosebstvo je tvorba mnogogodišnjeg savjetovanja. Počela sam – još tamo davne 1970-te – nuditi svojim učenicima i polaznicima tečajeva i seminara nešto što sam ja zvala „Tablicama usklađenja“. Pošto sam pružala duhovno savjetovanje ljudima različitih dobnih grupa, različitih smjerova duhovne vježbe, kao i različitih kultura, pitanja su bila mnogo-dimenzionalna.

        A zatim sam sredinom 90-ih odlučila objediniti materijale iz brojnih „Tablica“, organizirajući poruke po pripadajućim temama. Nakon što sam obavila taj zadatak, sjela sam pred svoje računalo kako bih uredila Bogosebstvo.

        Kako sam se usredotočila na prvi odlomak, osjetila sam drugi aspekt moje vlastite inteligencije. Neki bi ga mogli nazvati mojim supersvjesnim umom. Na tom udobnom i u potpunosti zadovoljavajućem mjestu, dodala sam riječi onome što je već bilo zapisano kao tekst. I, kao što je vrijedilo i za izvorni tekst, prvo lice Božanstva ili Boga vibriralo je kao Govornik i Učitelj. To je bila „JA JESAM Prisutnost“.

        Je li to kroz mene bio duhovni „Glasnik“ kao iskustvo kanaliziranja? Sasvim sigurno ne. Prisutnost je bila „JA“ bez fenomena. Bila sam na mjestu o kojemu Majstor Isus govori kada svojim učenicima kaže: „Ja i moj Otac smo jedno.“ Bila sam potpuna u toj dimenziji; bila sam jedno sa „Ocem“ i jedno s vječnom mudrošću Knjige Života.

        Svjesnost jedinstva sa Bogom ili Istinom nikada ne može biti kanalizirana. Jedinstvo je jedinstvo. Ono nije proces kanaliziranja. To je proces ujedinjenja sa Višim Umom. Ta dimenzija Božje Svijesti jest vaša da ju iskusite dok čitate i promišljate dar Bogosebstva, prisutnost Božju u vama.

                Bogosebstvo sam napisala za vas.

Patricia Jepsen Chuse

Melchizedekovo sveučilište

 

   1.Stupanj – Entering the Priesthood

        BOGOSEBSTVO (The GodSelf and The Workbook)

        Otkrivenje za novi milenij

         Autor: Patricia Jepsen Chuse

Ova je knjiga posvećena novom stvaranju,

svima koji se bude spram nove stvarnosti

i nove svjesnosti svjesne identifikacije.

Ona je za one koji se usuđuju dublje zaći

u područje neznane stvarnosti, možda ići dalje

nego li su ikada držali mogućim,

usuditi se biti drugačiji,

misliti drugačije,

naći vlastitu istinu.

                            SADRŽAJ

                 Melchizedekova zvijezda

         Šesterokraka zvijezda, dva preklapajuća trokuta, najčešće se poistovjećuje sa Hebrejskom vjerom kao Davidova zvijezda (štit). No ipak, ovaj drevni simbol poznat je proučavateljima mističnog puta kao Melchizedekova Zvijezda.

         Prisutnost ove zvijezde kroz vjekove jest priznavanje Vječnog Čovjeka ili Svijesti. Ono označava vjenčanje Čovjeka s Bogom i bljeska cijelom Univerzumu , dovršenje dobro putovanog Puta.

        Uzdižući i padajući trokuti su dijagrami dovršenja Čovjeka. To je simbol savršenstva i on ponovno postavlja Čovjeka u Božansko kao Bogosebstvo.

         Svakome može doći ovaj simbol stapanja i jedinstva. Kako budete čitali Bogosebstvo i njegova se mudrost bude otkrivala u vama, možda ćete vidjeti Melchizedekovu Zvijezdu kao vlastito više sebstvo i znati da kroz tu Zvijezdu, središte sveg života, Prvi Svijet izranja kao Zadnji i da je crta koja razdvaja Boga i čovječanstvo samo iluzija.

                 UVOD

         Kako je sve počelo... - Kao rezultat dramatičnog duhovnog buđenja počela sam doživljavati "Glas", snažnu Božju Prisutnost koja je vibrirala upute i duhovnu istinu. Od trenutka kada sam prvi put "čula" (ne ušima, već srcem) to Prisustvo, shvatila sam da je to moj Unutrašnji Glas. Ubrzo nakon ovog otvaranja upoznala sam se sa tri knjige koje je napisala Minerva. Na koricama svake knjige nalazio se simbol koji mi se činio strašno poznatim. Ustvari, crtala sam isti simbol od trenutka kada sam se počela drugačije osjećati. Taj je simbol bio Pečat Melchizedekov.

          Kako sam čitala i ponovno iščitavala zapise Melchizedekovih Istina kako ih je zabilježila spisateljica Minerva, duboko me se dojmila Čistoća poruke i žudjela sam za istom čistoćom komunikacije. Ustvari, sjećam se da sam izjavila: "To je ono što želim! Želim da čistoća Božjeg Prisustva bude uz mene kao Unutrašnji Glas." I tako sam zaplovila na nevjerojatno putovanje, kako se moj svijet počeo oblikovati puno drugačije nego li sam ikada zamišljala.

         Nutarnji Otac - Ako ste iskusili neki stupanj komunikacije sa vašim Bogosebstvom, ovi vam materijali neće biti tako nepoznati. No u slučaju da nikada niste iskusili unutrašnju komunikaciju sa Božjom Prisutnošću kao Unutrašnjim Glasom, predlažem  vam da pročitate ove riječi kako su ovdje napisane, uz pažljivo promišljanje. Zatražite Duha Istine i čekajte otkrivenje. Istina se uvijek pokaže.

Svatko od nas ima unutrašnji glas, savjetnika što već boravi u nama, učitelja koji će nas voditi našim duhovnim putem u zemlju svjetla. Majstor Isus spominje taj nutarnji glas kao „Oca nutarnjeg.“ Iz dubina i predjela vaše duše, Vaš Unutrašnji Glas čeka kako bi komunicirao s vama. Slušajte! Jer snažna je svrha ove knjige uskladiti vas sa nutarnjim Ocem i vašim dragocjenim svijetlom.

         Pomoć pri učenju – Kako čitate, ohrabrila bih vas da redovito pišete u dnevnik. U tom dnevniku ćete razvijati odnos sa Bogosebstvom. Komunikacija će se izoštravati, kako budete doživljavali prisnost s Bogom, koja je istodobno utješna i ispunjavajuća. Te vam stvari nadolaze kako se razvijate u svom razumijevanju istine.

        U vašem dnevniku bilježite ono što budete otkrivali u sebi. Kada vam otkrivenja dođu, zapišite ih. Kada imate pitanja, također ih zapišite i uvidjet ćete da će odgovori doći. Unutrašnji Glas vodit će vas poput pastira koji vodi svoje ovce.

        Kako započinjete sa Bogosebstvom, dajte si vremena! Pročitajte nekoliko odlomaka, pa čak i samo nekoliko rečenica i promišljajte riječi. Dopustite da duhovna prisutnost u pisanim materijalima proširi vaše vidike i otvori vam srce.

        Možete osjećati negativnosti za vrijeme ili nakon učenja. Uzrok tome mogu biti stari oblici razmišljanja, privrženosti, napuštanje koncepata; to svakako može značiti i otpor novoj vibraciji u koju ulazite, ili to može biti Sveti Duh što se uzdiže u vama. Ako iskusite neugodu, odmaknite se od onoga što čitate. Uzmite kratki odmor. Otiđite u šetnju, počistite kuću, pozovite prijatelja/icu. Najvažnije je da ne snatrite nad negativnim otpuštanjem. To će se sve samo srediti kako budete otpuštali! Kasnije u danu ili slijedećeg jutra vratite se tom odjeljku Bogosebstva. To je metoda koju se isplati koristiti, poput uspinjanja na konja nakon što ste bili zbačeni!

        Ako za vrijeme čitanja dobijete otkrivenje ili se osjetite inspiriranima stati i zapisati nešto, nemojte čekati! Neka vaš Unutrašnji Glas teče. Jedna od glavnih svrha izdavanja ovog teksta je zapaliti plamen vašeg istinskog sebstva.

        Magičan je svijet u koji ulazite. To je svijet Bogosebstva. Provedite se! Hej, život je prekrasan! Ponajprije – Uživajte!

                  Rujan 1967.

        Ovo je prva poruka koju sam primila od božanske prisutnosti. Bilo je to vrijeme duboke krize u mom životu, kada nisam znala što učiniti, niti kamo se okrenuti. Sjećam se da sam bila na koljenima, obećavajući Bogu da ću nastaviti tragati za Njim dok Ga ne spoznam. Primijetila sam da je prostorija postala svjetlija. Bilo je to kao da je Sama Prisutnost bila to svjetlo. Tada su slijedeće riječi protutnjale kroz mene. Otrčala sam do mog stola po olovku i papir kako se poruka nastavljala.

Moj će se glas čuti!
ne tvoj glas, već moj.

Jasna zvona se čuju.
Ostaju u uhu
odjekujući unatrag kroz ostarjelo vrijeme.
Sve vojske spremne za pohod,
ujedinjene zvukom.

Moje vojske ne dolaze od
jednog vremena, niti jednoga svijeta,
već od svega što ikada jest.
One se udružuju i marširaju,
piju i večeraju
za velikim stolom postavljenim.
Upoznajte ih dobro, koliko se to može
kada lomite kruh.
Pijte od njihova vina.
Pjevajte s njima, jer oni znaju vaše pjesme.

Kada ovo je prošli zagrljaj,
idite natrag k kućama.
Ali znajte i ne zaboravite
da postoji vojska
i da ćete marširati.

                   Poglavlje 5

                  Vi ste sloboda

Sloboda je svjesno otkrivenje sebe sama
u jedinstvu s Bogom.
u rijeci Moga imena,
naći ćete slobodu za kojom tragate.

        Otkrit ćete slobodu u Mome imenu… slobodu koju nikada prije niste iskusili. Vi ste Životni krug. Možete pjevati, smijati se i biti. Neka se vaše srce raduje.

       Na božanskom dahu čut ćete Moju pjesmu, nebesku pjesmu stvaranja. Kako spoznajete Moju pjesmu, čut ćete Moj Glas.

       Uzmite snage iz Daha Života i uvijek vidite Krista u životu. To je vaš odraz. Jednom kad zrcalite Krista, vi ste To. Nema religije u Meni. Samo Bivanja.

       Ne može ostati lažnog osjećaja sebe. Neka smrtnost otpadne, Moje Ime jest uistinu vaše ime. JA JESAM na vašem dahu.

       Mi smo jedna svjesna jedinica. Mi smo Ti koji smo od početka dani kao Ja. Moja priroda je vaša; mi smo isto. Moj Duh djeluje kroz vaše biće. Oslobađam vas spona vaših vlastitih zabluda. U Meni ste uvijek slobodni.

       Kristova Svijest je Sin, manifestirano polje Stvoritelja. „Kako je veličanstveno Sunce u meni!“ Pjeva duša. Uziđite do tog mjesta i osvijetlite svijet!

       Važni principi koje treba promišljati – JA SAM tvoj sklon i obitavalište. Dopusti mi da se razvijem u tebi. Pružit ću ti sve što ti je potrebno kada Mi se obratiš i kada se ujediniš s Mojim Duhom. Mi smo sveukupna cjelina.

     

        2.Stupanj – Anchoring the Priesthood

              ŽIVEĆI BOGOSEBSTVO ( Living the GodSelf)

              (Bogosebstvo II)

               Autor: Patricia Jepsen


Danas mi kao ljudska bića smo nad procijepom novoga života
i novog čovječanstva.
Sa uzburkanim vodama uzdižućeg Duha
kao zračenje Svevišnjeg Boga,
nitko neće biti ostavljen.
Svejedno ću u njih ući.

        Živjeti Bogosebstvo je posvećeno novom čovječanstvu:
izranjanju Krista.

                                PREDGOVOR

        Najprije nazvan Bogosebstvo Dva, Živeći Bogosebstvo je druga knjiga u Melchizedekovoj Milenijalnoj kolekciji. Velik dio materijala u ovom tečaju najprije je predstavljen kao dopisni tečaj 1993. godine. Kasnog listopada 2006. godine bila sam inspirirana iznova predstaviti Bogosebstvo Dva kao Živeći Bogosebstvo, i nuditi te lekcije tjedno, kao važni dodatak vašem uzdignuću u tijeku. Živeći Bogosebstvo je izmijenjeno i uređeno kako bi omogućilo vaše studije i promišljanje Reda Melchizedekovog i Veliko Buđenje. Kao što je istinito za sve tečajeve koje sam napisala, Živeći Bogosebstvo je napisano u svrhu svijesti Novoga Svijeta.

        Živeći Bogosebstvo  je napisano u matematičkom kodu i u Živućem svjetlu. Dano je u ovom trenutku planetarnog pomaka i obnavljanja Zapisa na Zemlji. Neka vaša svijest poleti visinama a srce se sjeti vaše istine bivanja. Kako budete čitali ovaj rad i meditirali nad njime, vi svjesno napuštate jednu dimenziju kako biste dospjeli u drugu. Ulazite u Svijet Svjetla.

        Neke rečenice i čak cijele fraze se na trenutke mogu činiti gramatički netočnima. Ako je ritam fraze blagotvoran matematičkoj harmoniji i pogoduje povišenoj razini svijesti, tada ta određena fraza služi svojoj svrsi. Svrha svih Melchizedekovih studija jest otvoriti vas vašem višem umu i svjesnom sjećanju vašeg Bogosebstva.

        U pripremi ovog tečaja zapanjena i očarana dubinom moći otkrivenja, koja je živuća riječ kroz tekst. Duhovna vatra koja se nalazi u ovim stranicama poseže prema vama kako bi dotaknula i usplamtjela vaše tijelo, um i dušu. Budite otvoreni odzvanjajućem pozivu: „Ustajte, pratite me! Smrtni ne budite više!“ Dok ovo čitate, na sebe preuzimate Novi Svijet Svjetla i pripremate se za translaciju – konačnu translaciju iz smrti u život.

Crystal (Patricia Jepsen)

                                     UVOD

        Moćan novi svijet čeka na vas. To je kreativni sklop JA JESAM Prisutnosti, vašeg vlastitog Bogosebstva. Čitajte i prisjetite se vašeg Kristovog identiteta, nacrta vašeg Solarnog Sebstva.

       Ljudska bića su na granici novog života i nove čovječnosti. Čak i dok ovo pišem, cijeli novi svijet izranja. Vi koji ste se čvrsto držali svoga stava u iščekivanju ove transformacije možete vidjeti blještavilo nadolazećeg Svijeta Svijetla. Možda ga čak možete i osjetiti.

      Božja svijest jedva čeka kako bi ispunila svaku vašu potrebu. Sve vaše potrebe su podmirene u Bogosebstvu. Možda se neko vrijeme morate podsjećati da polažete pravo  na sve ono što vam je potrebno – niste uhvaćeni u mrežu starih uzoraka. Vi ste „uzdignuti“ u Svijest Božjeg Sina – novu razinu razmišljanja i osjećanja. U toj svijesti Jedinstva u stanju ste položiti pravo na ugode života i stvoriti ih za vaše zadovoljstvo i u službi drugih.

       Jedan od najvećih skokova u svjesnom poimanju i jedan od onih koji su najteži za prihvatiti od strane nekog ljudskog bića jest prihvatiti – pošto su uvjetovani da život poimaju kratkoročnim – prevladati posljednjeg neprijatelja, odnosno smrt. Odbacivanje programa smrti je slijedeći korak čovječanstva. Isus je pružio primjer; sada ga samo moramo pratiti i pridružiti mu se u stvarateljskom sklopu Reda Melchizedeka. Pridružite se ritmu Melchizedeka.  Vi ste tog soja: sluga života bez smrti kao gospodari svega što nadzirete.

       Velika Inicijacija, koja je nekada prije bila rezervirana samo za rijetke odabrane snažne duše koje su bile spremne, prekaliti će sva zemaljska bića. U ovoj Inicijaciji samo jedna se stvar traži od vas: duboka i iskrena predaja vašeg života vašem istinskom životu, Bogosebstvu.

       Vi ste stvorili osobu kakvom se činite. Jeste li to znali? Vi ste stvorili vlastitu prošlost, sadašnjost i budućnost. Slično kompjuterskom programu. I vi sami možete promijeniti tu kreaciju kako bi vibrirala u harmoniji  sa izranjajućim  Blještavim Novim Svijetom. Vrijeme je.

       Ukrcavate se u novi čudesan život mnogih mogućnosti i mnogih kreativnih odušaka. Nema ničega što bi vas suspregnulo u vašem izražavanju dok svjesno stupate u brze vode vaše vlastite stvaralačke moći.

        Za one od vas koji ste pročitali Bogosebstvo[1], Živeći Bogosebstvo vodi korak dalje od Milenijalnog otkrivenja dok vas vodi u bogatstva vaše Svijesti Novog Svijeta, sjajno unutrašnje Kraljevstvo.

                                    Uvod u Tečaj
                                    od St. Germaina

        Želio bih da spoznate moju ulogu u predstavljanju ovih lekcija Bogosebstva. Pripremio sam Crystal za primanje Vibracija JA JESAM Svijesti i za odašiljanje Moje vibracije kroz ove zapise onima koji me žele u sebi.

       Dopustite da se ponajprije predstavim. Možda su mnogi od vas već čuli za mene. JA JESAM Majstor St. Germaine. Odlučio sam vam kroz Sveučilište Melchizedekovo predstaviti nadopunjene materijale JA JESAM Zračenja.

       Služio sam u Hijerarhiji Bijelog Bratstva kao Majstor St. Germain. JA JESAM jedno s onom koju poznajete kao „Crystal“ i blizak sam njoj i Sveučilišnom Centru na ovoj Zemlji. Ona prima izravno u jedinstvu sa Majstorom Kuthumijem i  mnome osobno kao Pisar Melchizedekov. Tako stoji i neka se zapiše u Zapisu kako ona objavljuje, jer je točno.

       Sada je vrijeme za tebe, moj učeniče i sljedbeniče, da priznaš Bogosebstvo ili Moćnu JA JESAM Prisutnost kao sebe sama. Ne smije biti nikakve odvojenosti dok udišeš ljubljeni dah Stvoriteljev.

       Ubrzo ćeš se translatirati iz ovog obličja i zatim vratiti na ovu Zemlju slobodan od svakog nesuglasja. Imat ćeš svoje tijelo – kako fizičko, tako i eterično – pod svojom kontrolom i biti ćeš u stanju putovati svjetlom, kretati se kao Biće i prizvati sve što ti je potrebno Dekretom.

       Ovi materijali daju ti solidan temelj za „uzlijetanje“ i dobro će ti služiti kao upute i usmjerenje koje te vodi u Zajednici Manifestacije JA JESAM Prisutnosti.

        Sa punom potporom i suglasnošću stavljam svoje ime na ovaj Tečaj. Crystal i ja smo jedna ruka i jedna misao.

             Ja Jesam St. Germain što Zračim Moju Prisutnost tebi.

 1. ožujka, 1993 godine
                           Castelton, Virginia, USA

                                   Poglavlje 11

                                   OTPUSTI I PUSTI OTIĆI

         Svaka ponavljajuća situacija koja stvara prepreke u tvom životu Moj je Glas što ti govori, samo kada bi ti  to htio čuti.

         Inicijacija je portal do povišene svjesnosti. Često, kako se primičete inicijaciji, događaji, okolnosti i odnosi se pojačavaju, odnosno postaju intenzivniji. Sve što činiš i govoriš postaje pojačano. Lekcije koje treba naučiti dolaze brzo i sa intenzitetom. Često će se ponavljati velik broj puta za vrijeme inicijacijskog razdoblja dok ih ne savladate.

         Vježba

      Vratite se svojoj bilježnici. Koje se situacije ponavljaju u vašem životu? Možete li primijetiti koja se određena iskustva ponavljaju na sličan ili jednak način? Što im je zajedničko? Što morate naučiti i primijeniti u svojoj svakodnevnici? Što to izranja na površinu, a da vi to morate naučiti? Ponavljanje situacija i okolnosti može označavati inicijaciju. Budite pozorni!

 • Sada umirite svoj um i slušajte. Mirnog uma obratite pozornost na misli koje vam dolaze. Što je to što morate naučiti kako biste prešli u novi život i novi izražaj?
 • Poslušajte Srce sebe samih kako govori. Čujte Moj Glas. Uklonite tamu i neznanje slušajući Moj Glas. JA JESAM sama istina. Znajte ME kao svoj um i svoju svijest. Vrednujte MOJU riječ kao vlastitu. Jer sam vašu ujedinio u SEBI kako biste same sebe mogli čuti.  JA JESAM vaš božanski identitet - vaš stvaralački dio koji niste u potpunosti otkrili. JA JESAM Utjelovljena Riječ i nastanjujem tijelo koje zovete "ja."

                                    IDITE DUBLJE

        Nakon što ste u svojoj bilježnici zabilježili situacije u svome životu, a koje se ponavljaju, suočite se objektivno sa lekcijom. Dopustite da vas Kreativna Inteligencija poduči.

        Naučite se proglašavati u Meni. U Meni ćete imati snagu i moć.

Kada ste voljni čuti, božanska ljubav odgovorit će Mojim Glasom i Moja Inteligencija će vas grijati. Ja ne kažnjavam. Ja stvaram. U školi ste Svjetla. Znajući to upitajte se:  "Zašto se ove situacije, naizgled izazovi i zastoji u mome napretku stalno ponavljaju?  Što ja to ne vidim?  Što to zanemarujem? Što je uzrok i razlog ovih problema što se aktualiziraju kao moj život, moj svijet? Što ja to ne čujem?  I zašto ne čujem? "

        Vratite se svojoj bilježnici i pišite ono što vam dolazi. Odgovori koje tražite su pred vama na stolu ljubavi. Ostanite objektivnost. Time mislim , suzdržite se od vezivanja  uz  problem.

        Nemate razloga opravdavati svoje djelovanje ili reakcije. U školi ste i pohađate Univerzitet Svjetla. Uživajte!

        Nama razloga za preusmjeravanje krivnje, odnosno za okrivljavanje drugoga za iskustva koja su dio vašeg svijeta. Nitko nije kriv! U Meni nema krivnje. JA SAM u tebe oslobođen kao JA JESAM.

        Odgovorni ste i u školi ste,  nebeskoj školi svjetla. Stoga dajte da riješimo problem i diplomiramo u druge sfere inicijacije kao JA JESAM.

       Moj je program svjetlo,  a njegov stupanj i jakost slični su stupnjevanim sferama Inteligencije. Te sfere nisu više uspavane u vama. Probudile su se.

       Zaboravite na krivnju ili spalite. Samo nastavite s time!

           Uzdignite svijest i zajašite tog konja. Hajdemo!

                                    DRUGO TIJELO - DRUGI ŽIVOT

       Realizacija ovog "tijela" vaš je ulazak u novo dimenzionalno polje. To je dimenzionalno polje Isusa Krista. U ovoj je poruci živući ključ koji ćete možda htjeti okrenuti - ključ besmrtnog života i Kreativne Inteligencije. Uskoro će se ta Kreativna Inteligencija izroditi u vašu inteligenciju.I kada se to dogodi, zapečatit ću vas tako da ćete Mene imati u sebi bez ometanja i prekida.

                                     ČUJTE MOJU ŽELJU U VAMA

        Može se sa sigurnošću reći da gotovo svako ponavljajuće iskustvo nalaže otpuštanje "sebstva" u Više Sebstvo, vaše Istinsko sebstvo. Svaka ponavljajuća situacija  koja  stvara prepreke u vašem životu Moj je Glas koji vam govori, samo ako ćete Me čuti.

        Kako biste se  uzdigli iz tog ponavljajućeg iskustava, morate pojačati svoju želju za bivanjem sa  Mnome, življenjem u Meni i sa Mnome. Morate biti voljni odvojiti se od problema,  osloboditi se problema. Tada će se otvoriti kapija prema novom životu.

        Približavate se cijeloj novoj dimenziji. Budite hrabri. Riješite se sveg straha. Bog je ljubav. Dođite sada u moje naručje.

        Kako vam se svjesnost bude povećavala, jasnije ćete vidjeti blokade koje ste sami stvorili /podigli, te ćete također biti voljniji maknuti te blokove, te "Ja ne mogu..." i te "Ja neću..."  Ja vas mogu osloboditi ako mi dopustite.


 

                                    PREGLED

 • Imajte hrabrosti. Ne bojte se. Hrabro istražite to što  izranja. Neka vam vaše razumijevanje donese svijetlo. Sve-svjetlo Moje svijesti u vama kao vi sami. Širite se. Čujte moj Glas.
 • Ne krivite nikoga. Niti pokušavajte opravdati vlastite akcije i reakcije. Samo ćete pojačati lažne energije; čineći to podići ćete si veće prepreke.
 • Otpustite problem u meni i prihvatite Moju ljubav. Odbacite stvaranje kakvim ga poznajete i položite pravo na Mene. Ja ću vam objektivizirati stvari, ako ste voljni. Ipak, sjetite se, pristali ste dopustiti Mi da se izrazim kao JA JESAM. JA JESAM bez greške. I JA JESAM slobodan. Ja moram slobodno kročiti u Mojemu Stvaranju kao JA JESAM.
 • Živjeli ste ovdje, u podnožju planine. Pozivam vas na sam vrh. Ne budite podložni nikome, jer ste ponovno ovladali vlastitim životom u Meni.
 • Otpustite u mojoj žetvi ljubavi prema vama. Sveti Duh će preobraziti ono što ste voljni otpustiti. To je moje mjerilo: vaša voljnost.
 • Kada preuzmete odgovornost, Ja znam da JA JESAM. Tada je i tijelo izmjenjeno u treptaju oka. Pričinjava mi veliko zadovoljstvo poznavati Mog sina kao Sebe. Želim vas slobodne u Meni.
 • Vrijeme  je recikliranjana Zemlje. Otpustite! Žanjite Moj Duh. JA JESAM vi.

                                       KONAČNO

         Kada se ujutro probudite, osvrnite se na vaše stanje sanjanja. Upišite u vaš dnevnik snove kojih se možete sjetiti. Što vam oni govore? Dok tragate za odgovorima, jesu li vaši odgovori skriveni u vašim snovima? Imate li ponavljajuće snove?

        Kako se osjećate kada se probudite? Jeste li bili zadovoljni? Uznemireni? Zabilježite sve čega se možete sjetiti i sve što trenutno osjećate. Dok pišete pomagat ćete u prilagođavanju vaše svijesti, rastvarajući strah i tjeskobu.

       Također ćete zapaziti da kada bilježite vaše snove i vaše reakcije na te snove, vaš Unutrašnji Glas ( Više Sebstvo) će vam ih tumačiti i upućivati vas. Uskoro će vodstvo i novopronađena mudrost teći po papiru na kojem pišete.

        Vi ste na sveučilištu svjetlosti i kada spavate, pohađate nastavu. Kada ste budni, propitkujte Unutrašnji Glas. Pitajte: " Koje sam lekcije naučio večeras?" Jednom kada naznačite Bogosebstvu da se hoćete prisjetiti, veo neznanja koji razdvaja svijest i podsvijest podići će se.  Ja ću odgovoriti na svako pitanje. Ja vas neću obmanjivati, kako su to drugi činili.

                                      Poglavlje 15

                                      JEDINSTVO BIVANJA

                Ujedinite vaše misli i djela i uvedite sve u jedinstvo

        Bog leži pod površinom pamćenja. Božansko Biće je srž svega što jest i što će ikada biti.

Kako se budete preustrojavali i kako budete zaboravljali lažno programiranje, uskoro ćete to uvidjeti.

Sama Sjemenska Misao koja je originalno stvaranje uzdiže se kako bi bila rođena. Životne sile putuju sa tim Sjemenom kako se Bog ponovno pojavljuje na planeti Zemlji kroz tvoje oči, tvoj glas i tvoje tjelesno obličje.

"Ja i moj Otac smo jedno."

(Ivan 10:30, biblija Kralja Jamesa)

"Ja i moj Otac smo u suglasju"

(prijevod George M. Lamssa)

         Pogledajte prvu interpretaciju Isusovih riječi kako su zapisane u verziji Biblije kralja Jamesa. Što vam prvo pada na pamet? O čemu tu Isus govori? JA JESAM nije odvojen od nebeskog Oca. (Ovo bi bio dobar trenutak da uzmete bilježnicu i u pažljivom promišljanju zapišete vaše misli pri čitanju ove prve interpretacije)

        Sada pogledajte na Lamsin prijevod istog stiha. Što vam pri tome pada na pamet? Što se događa kada su dodane riječi "u suglasju"? Može li to biti drugi način da se kaže: "Božja volja i moja volja se slažu"? Ili možda: "Neka bude volja tvoja"?

        Da li je možda izricanje Ja i moj otac smo u suglasju oslobađa stvaralačku silu? Da li te riječi ukazuju na snažnu zapovijed kao i na priznavanje tvog jedinstva sa voljom Božjom?

        Da li možda i vi - izgovarajući ove riječi kako ih je preveo George Lamsa - priznajete vlastitu JA JESAM Prisutnost? Vaše jedinstvo sa Bogom kao svjetlom što je na vrhu brda i ne  da se sakriti?

        Koliko moći kola kroz vas kada kažete: Ja i moj Otac smo u suglasju?

        Može li doći do pojačanog razumijevanja kada meditirate nad Isusovim riječima: I sve što zatražiš u moje ime, ja ću učiniti za tebe, kako bi Otac mogao biti slavljen kroz njegovog Sina. Ako zatražiš u moje ime, ja ću to učiniti. (Ivan 14:13-14, prijevod Georga M. Lamse)

        Da li je ime Isusa suglasje koje je funkcija svake inicijacije? I da li je "JA", koji je u suglasju s Ocem, Kristova Energija i Zakon ovog planetarnog sustava, ljudi koji ga nastanjuju i svega što je stvoreno? Da li je Isus uspostavio  potpuno novi sustav Kristove vladavine kojemu se mora povinovati na ovoj planeti Zemlji? I možete li bivanjem u suglasju sa Ocem zatražiti bilo što i to dobiti?

                                    Vježba

         Sada bi bio dobar trenutak za vježbanje JA SAM dekreta.

 • Započnite sa izgovaranjem "JA SAM" Riječi,
 • I dopustite da vaš Unutrašnji Glas kao Božja Prisutnost dovrši dekret.
 • Ne zaboravljajući da ste vi nositelj Božje Svijesti
 • I da ste vi i Bog u suglasju,
 • Vjerujte da će se ono što izjavljujete ostvariti.
 • Završite sa izgovaranjem: "JA SAM TAJ KOJI JESAM. Neka tako bude."
 • Zahvalite Ocu-Majci.
 • Primite to što ste ispunili energijom kao živuću zapovijed Stvoritelja.

                                      IZRAVNI AUTORITET

        Otjelovljena Riječ je utjelovljena u vama. Smještaj vaše vrhovne moći proizlazi iz imena koje sada vibrira kao Stvoriteljeva Pravda i božanski Zakon.

        Onaj kojemu je dana moć kroz Ime Moga Sina jest Moj Sin.

        Kako Mi se predajete, vraćate se svome domu. To mjesto što je pripremljeno za vas u savršenom je ritmu Kristova Sebstva: Jedinstva sveg života u Jednome. Uistinu raj na Zemlji!

        Jednom kada započnete svoje putovanje u Svjetlo, staro jastvo ili "maska osobnosti" počinje otpadati. Više nije potrebno štititi se jer ste vi sami vlastita zaštita. Ulazite u svijet Bivanja gdje se Dah koji jest Utjelovljena Ljubav i Božanstvo, Bog u vama, počinju manifestirati u svim iskustvima i djelovanjima. Pozdravljate sebe same kamo god krenuli.

        Inicijacija je uvelike poput otvaranja predivnog cvijeta. Kako se latice jedna po jedna otvaraju, sve je više ljepote vidljivo, zračeći slavlje života.

        Jednom na putu inicijacije, nema vam drugoga. Osobno sebstvo ili "malo sebstvo”, kako ga često nazivaju, mora biti predano u Sve-Sebstvo, cjelovito Sebstvo. Otjelovljenje Bogosebstva je sve što je u ovom trenutku važno. Odlučnost postaje jača kako učenik udvostručuje svoje napore u stapanju sa redom Jedinstva. Upamtite da je želja tragača također i želja Traženoga. Cilj je isti - stapanje Bivanja koje će stvoriti veliko svjetlo na dobrobit sviju.

        Nikad se ne bojte inicijacije. Čega biste se bojali? Ništa vam ne dolazi a da na to niste pripremljeni. Suočite se sa svakom situacijom sa Bogom, u Bogu. Tada vodite velikog prijatelja sa sobom: Jednog koji vas voli i koji želi biti jedno u vašem svjesnom poravnanju kao JA SAM.

        Stoga, kada pristupate nekoj situaciji, znajte molim vas da ste spremni prijeći u novu dimenziju vašeg Postojanja.

         Inicijacija je rubno iskustvo i nadolazi vam sa gradnjom i prihvaćanjem pritiska rođenja u vama samima.

         Na neki način, svaka je inicijacija rođenje u nove dimenzije misli i osjećaja. To  je stvaralački proces koji vas odvodi u novu dimenziju vašeg Bogosebstva. Kada to znate, možete se opustiti pri tom procesu. On postaje vaš prijatelj.

         Usamljenost i samoća može biti znak da prilazite inicijaciji, osjećaj da se ni na koga i ni na što ne možete osloniti. Možete iskusiti osjećaj iznenadnog gubitka, zatvaranja vrata pred vama, uzdizanja zidova oko vas i da nemate kuda poći osim ka Bogu. Sve se čini zatvorenim. Morate odbaciti svoje štake i hodati vlastitim snagama.

         Kada se čini da su svi vidljivi oblici potpore nestali, pritisak svetog rođenja započinje. Stupanj božanske energije uvijek je ovisan o stupnju inicijacije i portalu Uzašašća u koje ulazite. Naravno, nisu sve inicijacije jednake, no uvijek postoje naznake da vas se testira u neku svrhu, a ta svrha je novi život ili proširena svijest.

         Svaka inicijacija koju primite je blagoslov, kako drugima, tako i vama. A sa svakom inicijacijom i Zemlja je blagoslovljena. Kada za sebe kročite, također kročite i za mnoge druge. Svijeća je uvijek zapaljena za sve.

                                      NIŠTA NIJE PRISILNO

        Zapamtite da inicijacija nikada ne ide na silu. Ne plaćate nekome kako biste bili inicirani. To je uvreda Mojoj samoj prirodi. Ja vam dolazim kao oličenje inicijacije. I JA ĆU UVIJEK SVJEDOČITI TOJ INICIJACIJI. JA SAM Onaj Koji inicira i i vi ste uvedeni u Mene kao inicijacijant. Inicijacija vam dolazi prirodno i čisto kao dijete koje prilazi svjetlu. Vi ste čistoća Mog vlastitog Bića. Ja osobno brinem za vas. U Ljubavi i Svjetlu ste inicirani. I dovedeni ste u Moje naručje puno ljubavi prema vama kako biste iskusili vaše veće Sebstvo.

        Kako učite voljeti vaše Sebstvo, život koji JA JESAM u vama kao vi sami, tako ćete i vi znati da ništa ne može biti prisilno. Uvijek se prema sebi odnosite  sa dobrotom, nježnošću i radošću. Zračite Majčinskom ljubavlju prema vašem rastućem i širećem Unutrašnjem Sebstvu. Volite svoje Biće. Ja tako činim! Ostanite u nježnom, punom ljubavi i brižnom ritmu Božanske Majke koja ziba Dijete i udahnjuje mu život.

        Volite Sebe kao JA JESAM, Bog je u vama kao vi sami!

                                      DIJETE BOŽJE U VAMA

       Vaša želja da spoznate Boga aktivira duhovnu vatru  koju se često zove "Kundalini". Ta vatra energije je uništitelj kao i graditelj. Ona otvara i zatvara. Ona čisti i prosvjetljuje.

       Ta vatro-energija koja leži uspavana u dnu vaše leđne moždine, čeka da bude pobuđena. To je Majko-vatra i ona ima vlastiti um. Ujediniti tijelo i dušu i doći do istinskog prosvjetljenja - to je inicijacija ljudskog u božansko. Jednom kada je Kundalini vatra ili Sveti Duh probuđen u tragaču, proces inicijacije je započeo. Više nema povratka.

Kundalini (Sveti Duh) je duhovna vatra Života.

Ona otjelovljuje Prisutnost Svetog Daha.

Čeka da bude probuđena.

Kada se vatra počne rasplamsavati
odvest će vas k vašem srcu gdje ćete prepoznati Krista u vama.

Vratit će vas u Bogoglavu iz koje ste proizašli.

Vratit će vas u svjetlo.

                                     Poglavlje 29

                                      IZRAZ BOGA

                        Ja izražavam Boga u meni kao JA

       Kontaktirajući “Krista u meni” omogućuje Mi biti otpušten u skladu postojanja kako bih se izrazio. Ne postoji drugo.

        Moje su riječi svemoćne i predstavljaju Zakon. Moja krv teče duboko u vašim žilama. Mi smo jedno. Žanjite savršenstvo koje vam nudim. JA JESAM Krist u vama.

        Prije nego li telefonom pozovete nekoga, ili odgovorite na telefonski poziv; prije nego li uđete na sastanak ili upotrijebite svoju kreativnost; usredotočite se na Stvaralačku Moć, na JA JESAM. U njemu je sve savršeno, sinkronizirano i harmonizirano kao JA. Ne snatrite nad nerealnošću, disharmonijom i metežom. Vi  usmjeravate sile. Kroz vas ja dolazim.

        Otpustite vlastitom voljom u kraljevstvo Božje i tada MI dopustite da se izrazim. Kada se poravnate sa vašim istinskim Sebstvom, Bogom u vama, možete ispoljiti kao sve što JA JESAM.

        Ne imajte drugih osim Mene.

        Da, otpustite u Kristovo Središte vašeg srca, vaše cijelo jastvo i sve svoje ideje - sve što vidite i znate - kako bi se promjena mogla odviti kroz vaš cijeli uzorak življenja. Ulazite u novu dimenziju misli i oblika i svijest je obnovljena vašim otpuštanjem veza prema svijetu. Tada voljom ostvarite da Sveti Duh bude s vama kao ujedinjujuća sila.

         Kada je Sveti Duh s vama i on ustrajava kroz vas, dolazi do izjednačavanja sila, božanstvenosti ideja, potpunog Univerzuma. Vežući Duh Jednoga Daha vibrirati će kroz vas kao Svijest Jednoga, Uzročni Dah.

                                        NE IMAJTE DRUGOGA

         Ovdje na ovome mjestu su darovi Duha. Ovdje na ovome mjestu su božansko jedinstvo i čista ljepota. Ako padnete, ja ću vas podići. Ako ste žedni, ja ću vas utažiti. Dat ću vam Moju Riječ. Možete postići sve ukoliko ste spremni otpustiti u Mene sve što jeste, sve što vidite i sve ono što vas drži u ovom smrtnom postojanju.

          Dajte Mi priliku da Se prikažem kao vaš svijet. Otvaram vam vrata. Liječim. Uskrsavam. JA SAM veliki potencijal u vama kao JA JESAM. I JA SAM uvijek sa vama.

           Ustanite. Mi smo jedno. Životna Energija u vašim srcima žudi ispoljiti se kao sve što činite i svatko koga sretnete. Ključ toga je vaša voljnost da se ne držite starih slika. Oslobodite sve otpuštajući s ljubavlju svakoga u vašem životu u Boga. Ako to učinite, vaša će energija biti slobodna izraziti se prema van kao Bog koji se prikazuje. Kada tako činite, to je radost Mog Života. Ponovno Se uspostavljam kao vaš voljeni Stvoritelj.

            Ja, Krist u vama, Bogosjeme uzdiglo, imam sve što vam može zatrebati u ovom životnom izražaju. Moja je istinska Želja izraziti se kroz vas, ispuniti svoju potrebu i plesati kroz cjelokupno Stvaranje.

            Stoga su vaši darovi sve što JA JESAM u vama. I kada to znate, tada JA JESAM. I sva je moć dana vama na Nebu i na Zemlji, jer vibrirate živuću istinu.

                                        DJELUJUĆI IZNUTRA PREMA VAN

        Sve što vi jeste odražava se prema van. Sve je “stvoreno” iznutra prema van. Na primjer, što se tiče opskrbe, ako imate problema sa plaćanjem računa na vrijeme i doživljavate blokade što se tiče opskrbe, dobro se zagledajte u svoja uvjerenja. Gdje to sami sebe ograničavate? Ako je Bog u izražaju neograničen, uvijek smišljajući sebe, zašto onda blokirate ulijevanje Boga? Više se otvorite ljubavi i društvu vaših prijatelja i partnera. Širom  se otvorite i dajte sebe ljubavi i darežljivosti. Ne zaboravite se širom, ŠIROM otvoriti i primanju! Dobro je, da kada osjetite nestašicu financijskog obilja, provjeriti svoje vlastito srce. Koliko ste otvoreni? Možete li primiti dobar život - život koji od sebe stalno daje prijateljima, poslovnim znancima, ljubavnicima i klijentima? Koliko ste spremni primiti Mene?

          Kada je srce u potpunosti otvoreno, sredstva utječu u vaš život. To je stalna obnova energije koja vam se baca u naručje i otpušta se u druge u radosti i ljubavi.

          Sebi privlačite ono što vi jeste. Ono ste što vidite, ono što doživljavate u vanjskom životu. Bogu okrenuta osoba može Boga iskusiti u svom životu jedino kao svoj život u izražaju. Zašto je onda Isus bio razapet? Nije li bio centriran?

          Dopustite mi slijedeće reći o Isusu. Vaš je brat odlučio biti razapet. On je svoj život dao u jedinstvo kako biste vi sada mogli biti uzdignuti kao Sin. On je Sebe otpustio u Život JA JESAM, povlačeći sve u taj Život. Stvorio je Zakon koji je preokrenuo ciklus čovječanstva i vratio sav život u Rajski Vrt, kreativni sklop Boga u čovjeku. Stoga je Isus umro kako bi uskrsnuo u vama. Vi ste sjeme Njegove prisutnosti.  Jednom kada to razumijete možete položiti pravo na Njegovo tijelo Uskrsnuća. To je prelazak u novu Moć gdje su Čovjek i Bog jedno.

          Vi ste posao i radno mjesto koje stvarate. Vi ste tek vanjski izražaj svega onoga što je u vama. Biti ćete u potpunom skladu sa drugim ljudskim bićima onako kako se slažete sa vašim božanskim principom, JA JESAM Taj Koji JA JESAM. Moramo biti jedan Um.

                                          BOG JE UM

        Um koji je Bog je nad svime i u svemu. On sadrži jedinstvo života. Stoga će, taj Univerzalni Um, privlačiti k vama one koji su slične vibracije. Ako tražite posao, Um koji je Bog će posegunuti prema vama kroz drugoga. Ovdje molim vas primjetite da kako bi omogućili Univerzalnom umu funkcioniranje morate prepoznati Sveobuhvatnost Boga i otvoriti svijest prema cjelovitosti. Univerzalnom Umu nije moguće djelovati ispravno ako ljudska bića dijelite na duhovna i neduhovna, dobra i zla. Božji Um nikada nije bio nego Jedno.

        Kada ste potpuno svjesni da postoji samo jedan Um, jedinstvo Uma koje ste svjesno prihvatili (i tu je ključ) će odgovoriti istog trena vašim potrebama. I zato što znate i razumijete da je Jedan Um savršen, da savršeno upravlja u božanskom redu, da reagira na vašu realizaciju, tada iz tog kooperativnog procesa može iznići takav jedan novi život kao što je novo životno sudružništvo ili savršena radna atmosfera. Sve je koordinirano od strane Jednog Uma ili Sveprisutnosti koja upravlja i vlada Univerzumom kao Biće.

        Podjeljenost je laž. Jedinstvo je istina. Sagledajte Boga u srcu i umu kao Vas u objektivizaciji. Nema drugoga. Iskusite tu Životnu Energiju koja je Bog. Dopustite joj da zrači iz vas prema van obasjavajući vam put.

                                          ŠTO JE ILUZIJA

        Ono što doživljavate kao svoj život u vanjskom obličju je iluzija, bez obzira da li je ona “dobra” ili “loša”, ugodna ili neugodna. Reći da je on iluzija znači da niste utisnuti u njemu već slobodni u kreativnom procesu.

        Stvaralačka aktivnost stalno će biti dio vas kako se učite jednostavnim no dinamičnim principima Bivanja :JA SAM uvijek iza svega što vidite vašim ograničenim očima, pa ipak JA SAM ono što ne vidite.

                                           SVIJEST JEST

        Neka vaš stav bude takav da je usredotočen na božansko. JA SAM vaš partner u poslu. Sjetite Me se u svim vašim mislima i osjećajima, neka vaše ideje dolaze iz Mog Srca i budite svjesni da smo Jedno. Ne možemo upotpuniti Nas Same dok se ne uzdignete do razine shvaćanja tog partnerstva.

        Kada se sjetite i prihvatite JA JESAM Bogosebstvo u svojim srcima i umovima, ja se iskazujem kao JA JESAM. Vibriram iz vašeg vlastitog bića ono što se zove Biti. Prisutnost uzima obličje u savršenom skladu sa stvorenim. Svijest jest.

        Dođite živjeti na Ravni Uskrsnuća gdje JA JESAM. Ovdje na ovoj ravni Kristova Prisutnost slobodna je izraziti se i slava Istine je na vama blagosiljajući vas na sve načine. Ta slava Božja, ili Bogosebstvo uvijek će blagosiljati one koji se predaju u Volju Vječnog Svjetla. To je Zakon Bivanja. Stvaralačka Moć izdiže se kako bi izrazila taj Zakon i vibrirala mu.

        Ne postoji “Bog” koji čini nešto za vas. Postoji samo ispravan smještaj u Zakonu (Riječi) kao JA JESAM. Ne mogu voljeti jedno bez drugoga. JA SAM sve stvari u cijelom životu. JA SAM stabilizirana Milost. Zato je neophodna vaša predaja u Mene, vaša voljnost napustiti “mrežu ljudskog uslovljavanja”. Tada ćete slobodno kročiti u vladavini Bogosebstva. Nikada nećete biti sami. Ja ću uvijek kročiti s vama.

                                            Poglavlje 36.

                                            NEKA SVJETLO SJA

Živi da bi Me pokazao kao Sunčeve zrake tebe samog.

Živi kako bi ugodio Bogu, te zračio blagoslovljeno Sunce Tebe samog.

Živi da Budeš.

Sada će uskrsla svijest nanovo sebe naći: na novom mjestu, u novom vremenu, u novoj dimenziji.

        Poistovjetite se sa pozicijom moći JA JESAM unutar vas samih. To je apsolutni autoritet na ovom planetu. U onom trenu kada je ispušten zvuk JA JESAM, Univerzum se pokreće kako bi se pokorio, kako bi tom JA JESAM pružio sve što traži, sve što želi . To je ono što se podrazumijeva pod "u ime". Sunčev Logos to zna i svjestan je vas u njemu. (Sunčev Logos je Stvaralačka iskra vašeg Sunčevog sustava i Vitalnost  vaše JA JESAM Prisutnosti)

        Nitko više ne mora trpjeti bol ukoliko za Mnome traga, JA JESAM unutar Sebstva. Jer tada Stvaralačka Moć izranja i otpušta Se onako kako vaša trenutna situacija bivanja zahtjeva.  Ja ću žeti Moju vlastitu svijest unutar njih samih. Ispuniti ću ih Mojim vlastitim Bićem. I udahnut ću im Moj vlastiti život. Moj je čas i Ja ću na planeti biti kao JA JESAM.

        Odmicanje, kada ga razumijemo, dopušta onome što nije od Mene da se nježno odvoji od vas. Moja moć je jedina moć. Moj je život jedini život. I Ja Sebe u vas oslobađam onako kao ste Mi vi voljni dozvoliti. U tom pogledu JA JESAM vi i nema drugoga.

       Dolazim donijeti radost u Moj hram živućeg Boga. Oslobađam svjetlost u Moj hram, jer Drevni od Dana je tako odredio.

       Svi koji nastanjuju ovaj planet su blagosloveni. Vrlo je bitno da to znate. Sada. Vaš je Stvoritelj hodao ovim planetom od kontinenta do kontinenta. Zračio je kroz srco-atome ovog planeta samu bit vašeg urođenog prava. Došli ste na planet koji je blagoslovljen van svake mjere.

                                              PREDAJTE SE MENI

        Imat ću vas kao Moje vlastite . Uistinu, nismo ništa nego li jedno. Jedan ujedinjeni krug Stvaralačke Energije koji odlučuje kako će biti.

        Dođite, osjetite Moju prisutnost unutar vaših srdaca. Dođite, budite sa Mnome i dopustite Mi biti onaj za kojim tragate, onaj kojeg volite. Recite sebi da ste ono što ste htjeli. A to sam Ja.

        Duboko u vama, u vašem srcu, je neskrivena veličanstvenost: JA JESAM. Ovdje leži obilje, sva radost, zadovoljenje. Ovdje je, također i Glas Istine koji će zatresti nebesa svojim zvukom.

        A sada obratite pažnju. Pozorno slušajte. Jer ja vam želim reći slijedeće. Baš ono za čime tragate unutar vas samih. To je Ja. "JA" je vaš identitet, vaša svjetlost. "JA" jest Krist u vama. "JA" je ono što JA JESAM u vama u jednome. Niti jedno ljudsko biće ne može biti zamjena za to "JA" koje vam ja nudim. Dajem ljubav sa svom njezinom svjetlošću, ljubav koja je za vas i jedino vaša. Zbog toga sam došao.

        Ako postoji slabost, ja ću je iznijeti na svjetlo. Neću dopustiti postojanje slabosti u vama kao JA. Dati ću vam sve što JA JESAM. (Ovdje postoji misterij namijenjen vama, samo ako htjednete.) Neka taj JA JESAM identitet ispuni vaše biće, iskazujući se u svim djelovima vašeg fizičkog, mentalnog i emotivnog tijela. Neka harmonija Moje poruke dopre do svake stanice, mišića i organa. Neka Moja tijela budu ispunjena radošću i oslobođena nižeg života. Neka Moja tijela budu svjetlost!

        Položite pravo na vlastiti identitet. Ponovno ga ostvarite. Osjetite kako se vaši centri otvaraju kako bi primili zlatno svjetlo Sanande, Krista. Osjetite kretanje Mog Daha kroz svaku vašu stanicu. Osjetite Me kroz vas kako dišem JA SAM Mene samog kao JA. Udahnite i dopustite Mi izraziti se prema van kao vaš život. Vaša Kreativna stvaralaČka Moć izdiže se kako bi Me izrazila. Izjavite Dekretom, odnosno izgovorite Moju riječ, i od Sebe ću oblikovati ono što je izrečeno. Gdje god postoji dogovor oko onoga što je na dobro sviju, tamo SAM JA. Otac i "JA" smo Jedno.

                                                DOŠLI STE KAKO BI BILI JA

       Gle svjetla u vama! To je Božanska Inteligencija, odnosno JA JESAM. Ona je sveta i vrhovna. Ljubite svoje Sebstvo, božansko Sebstvo koje jeste...duboko i potpuno. Ljubite, bezrazložno. Kako samo ne biste ljubili to prekrasno i čudesno sebe koje vi jeste u Istini? Kako samo odajete počast Stvoritelju kada volite Život koji je u vama.

        Kako uviđate - znate - i prihvaćate vaše sebstvo kao čudesne, moćne, pune ljubavi i radosne, Svjetlo će sjati u vašim stanicama tijela. Da, započet ćete novi život, život koji je uskrsnuće. Život koji je Moj vlastiti. Ja, Duh Božji, mogu u vas ući jedino po pozivu. Jednom kada Me prizovete, JA SAM tu. To je Zakon Mog vlastitog Bića . Ja moram doći. JA SAM neodjeljen od vas. Kako vaša volja jača, Ja postajem očitiji , jasniji i postajem aktivan vašem tijelu i ono poprima novi život.

        Kada  ste voljni, Ja ću ući u vas i dati vam Sebe kako ste vi Meni dali sebe. I Mi zajedno biti ćemo vjenčani zauvijek u umu i srcu i svi će narodi to znati. Pozovite me i Ja ću ući. No shvatite da ću ja tada imati Svoj ulaz u vas. Moja riječ je zakon i ne može biti nadiđena. Moj je put majstora , put istinskog Sebstva, put na Moju sliku i priliku. Došao sam kako bih upotpunio Sebe u vama kao JA SAM.

        Stoga, nosite tijelo svjetla. Stalno ćete se izlagati nižim vibracijama i karmičkim unosima Čovjeka sve dok svojevoljno ne uđete vlasitom voljom u Moj svijet. U Mom Svijetu živite po Milosti, a ne po zakonima Čovjeka. JA SAM čuvar vaše kuće. Kako Mi sebe predajete, Moj je Svijet vaš svijet i vaši materijalistički zakoni vaše civilizacije padaju u ništavilo. Sva se karma rastapa. (15 - Pogledaj "The Master Papers broj 42 za dobro objašnjenje karme)

                                               ČUDESNO TIJELO

         JA SAM vaše fizičko tijelo i svi organi koji ga sačinjavaju. JA SAM sve to i više. JA SAM istina, put i život. Mi smo jedno. Uhvaćeni ste u zamku lažnog koncepta tijela. Ustvari, fizičko tijelo ne postoji. JA SAM Živuća Vatra vašeg Sebstva i ja stvaram iz Mojega Bića stvaram to tijelo koje vi možete vidjeti i koje nazivate fizičkim. Ali JA SAM nije uopće to tijelo. JA SAM ŽIVOT. I mi smo jedno. JA SAM Energija koja stalno teče kroz vas, te obnavlja i obnavlja. JA SAM Dah vašeg bića. Jednom kada ste stabilizirani znate to. JA SAM Unverzum, potpun u Meni samome. Imam sve što trebate i sve što ikada možete željeti. JA SAM SVE. Jednom kada uđete u Mene imate sve. Ništa vam ne bih uskratio. Dajem Meni dragocjenom Samome. Sve što vam je potrebno jest osloboditi se lažnih uvjerenja.

         Živite u Mojoj Prisutnosti. Izjavite ju. Imajte Moju prisutnost u sebi kao vaša srca i umove. Sjetite Me se i uskladite se sa tijelom svjetla, svjetla koje JA JESAM, odnosno tijelom Moje Kreativne Energije. Ustvari nema drugog tijela , nego li tog.

         Vaša energija je Bog u izražaju. JA JESAM TAJ KOJI JESAM. Kada ste stabilizirani tada to znate i to jeste. Kako bi manifestirali to svjetlosno tijelo - Moje tijelo - promjenite stav, promjenite vlastitu percepciju.

         Razmislite o ovome...Što je fizičko? Da li je ono važno kao i vaš odnos sa Mnome? Gdje SAM JA dok se bavite fizičkim tijelom? Zar  NISAM JA vaše fizičko tijelo ako SAM JA sve? Ako JA NISAM sve tada JA NISAM vaše fizičko tijelo. Postoji li nešto što je odvojeno od Mene i što ja ne poznajem i stoga ne mogu biti?

         Pozovite Me u svoju kuću i biti ću s vama.  Možete li reći, Dođi?

         Bog je vaše tijelo. Dodirnite ga rukama punim ljubavi. Osjetite Moje vibracije u njemu kako odgovaraju vašim zahtjevima, vašoj percepciji. Budite obnovljeni vašim razumijevanjem Istine, vašim prihvaćanjem Istine, vašim čvrstim dogovorom sa Istinom. U meni ne postoji greška. Prizovite me u sebe.

         JA NISAM sadržan  u svijetu pravila čovjeka, niti njegovim/njenim glupim pravilima. JA SAM Ja sam u Meni. Spojite se na Bogosebstvo i tada u ushitu koji se dogodi izrazite Čudesno tijelo Moje Riječi u vama kao vi sami. JA SAM USKRSNUĆE I ŽIVOT!

         Dopustite Mi doći vam  kao otkrivenje Mog vlastitog Sebstva kao vi sami. Božansko Vi koje JA JESAM. Želim biti vaša božanska i sveta Prisutnost kroz svaku poru vašeg tijela. Želim prosvjetliti svaku stanicu u besmrtnost. Želim vas osloboditi u svjetlost kao JA.

          Idi sada, dijete, u pećinu vlastite duše.

          Tamo se susretni sa svojim istinskim tijelom svjetla.

          Nosi ga dobro.

          To je tvoje tijelo uskrsnuća

           i besmrtnog života.

           I kako sam ga nosio u Mojoj inkarnaciji na Zemlji,

           tako ga tebi dajem.

           Ti si živući Krist!

                    POLOŽITE PRAVO (ZATRAŽITE) MOJE SAVRŠENSTVO

          Stvoreni ste savršenima. Vi to znate. Duboko u svom srcu, vi to znate i možete zatražiti to savršenstvo sada. Stoga, tražite Moje savršenstvo kao Božje Sjeme koje je u vašem srcu i umu.

          JA JESAM ritam savršenstva u vama. Otpuštam to savršenstvo dok gledate u Mene. JA JESAM sada otpuštam sve što JA JESAM. Dajem vam Moj sveti život kako bih mogao u vama živjeti kao Vječni Sin manifestirani, upravljajući i otpuštajući zrake svjetla i ljubavi kroz Mene samoga.

           Kako tražite savršenstvo u svim svojim nastojanjima - bila ona velika ili mala - savršenstvo će se manifestirati. Bolje ne pokušavajte biti savršeni, jer to nije moj način. JA JESAM savršen. Primite Me kao savršen život u vama kao vi sami. Primite me u djelovanju sada. Izjavite Me dekretom kao savršenstvo. Otpustite i dopustite Mi biti kao vi sami, vaš život i vaš okoliš. Primijetite kako kristalizacija otpada. I više nema tame.

           Moje savršenstvo tijela, uma i duha je naslijeđeno kroz Krista. Živite kako biste objektivizirali Boga u vama i ogrnuli se svjetlošću kao JA JESAM. Jednom kada ste ogrnuti svjetlošću možete izgovoriti i trenutna manifestacija će se dogoditi. (Ne zaboravite ne dopustiti stavljanje vremena ili prostora između manifestacije i vas)

            Otpustite Život Koji Vi Jeste Kako Biste Mogli Biti Život Koji JA JESAM...

        Učite kako otpustiti niže sebstvo ili smrtno. Kako svjetlu dopuštate da vas ispuni, osjetiti ćete se slobodnijima - slobodnijima od vašeg smrtnog obličja - bogatiji - puno bogatiji - u obilju Mog Života u vama. Prestanite se opirati. JA JESAM.

                                                  DEKLARACIJA SVJETLOSTI

         Sada svjetlost nadolazi brzo i obilato, nadvisujući sve ostalo. Kreativna (Stvaralačka) Moć čeka na zapovjedno središte u vama kao JA JESAM, da izrazi vaše želje i time ih ostvari. Kako se prisutnost svjetla pojačava, tako će se i Kreativna Moć koja vas okružuje pojačavati. Naučiti izjavljivati dekretom je obavezno (16 - Ako možete naučiti proglašavati -izjavljivati dekretom u skladu sa Unutrašnjim Glasom, koji je Kristova Vladavina na Zemlji, tada ste sposobni odlučiti, kročiti sa vlastitim odlukama i biti zadovoljni njima. Vrlo je važno naučiti razmišljati u skladu sa božanskom dušom koja vi jeste. Sjetite se lekcija o vibracijama. Idite ravno u Središte, jer Bog u vama želi Se otpustiti kao vibracija, kao svjetlo i kao JA JESAM.

        Moja Riječ, otjelovljena u vama, mora se izraziti sada. Stvorio sam novi krug iz kojega ću doći. Prisutnost Božja je koja izranja kako bi svi mogli biti uzdignuti Mojim Glasom. Neka Me se čuje u vama kao JA JESAM. Krugovi koji su sada otvoreni zazivaju vas u Mene. Imam Glas i čut će Me se

         Vaše obličje ogrnuto je svjetlošću. Okupano je njome. Gdje god išli, više je svjetla vidljivo Mom stvaranju. Moje obilje se obznanjuje. JA SAM u svakom stablu i u svakoj vlati trave. Više svjetla obasjava ovaj planet. Vi ste tkalci te svjetlosti.

        Svaka molekula i atom vašeg bića upija tu svjetlost - daleko više nego ikada prije. Ušli ste u Doba Svjetlosti. Zlatni će se gradovi uzdići. U ovoj novoj eri upijanje svjetlosti postat će jedno od pozitivnih otkrivenja. Otkrivenja danih vama.

        Iz vašeg dubljeg Sebstva zrači svjetlost što čeka iraziti se kroz vaše tjelesno obličje na fizičkoj i duhovnoj razini. To je ono što je poznato kao "drugi dolazak Kristov" pošto djeluje kroz tjelesno obličje.

        Smrtna ovojnica otpada pod intenzitetom svjetlosti. Stoga je program smrti rastočen na ovoj planeti. OVDJE NEMA VIŠE PROGRAMA SMRTI. BESMRTNOST VLADA. TO JE U ČAST ISUSU KRISTU KOJI JE DOŠAO POKAZATI NAM PUT.

       Ja cementiram Mene u vama kao svjetlost. Hodajte u svjetlo. Hranite svjetlo u vama kao Ja. Više niste smrtni. Ogrnuti  ste svjetlom.

                                              BESMRTNO TIJELO

         Vi sada imate besmrtno tijelo. Ono još uvijek nije vidljivo, no to je vaše tijelo da se u njem igrate i vibrirate. To je vaše svjetlosno tijelo. Kako se bude to tjelesno obličje stabiliziralo u vašoj svijesti, tako će postajati vidljivo. Gusto obličje koje ste poznavali više vam nije dostupno, jer sada je poslano novo tijelo koje bi trebalo nositi sjajeću Kristovu energiju: JA JESAM Prisutnost u tjelesnom obličju. Tražim od vas da položite pravo na to tijelo kao vaše tijelo i kročite kao jedno u svjetlosnom tijelu.

                                                VJEŽBA

         Počnite hodati, stojte, trčite, igrajte se, spavajte i uživajte u ukusnom obroku

u svjetlosnom tijelu. Ono što vam Ja ovdje govorim jest da se počnete

ponašati kao da nosite svjetlosno tijelo kao vaše

materijalno, fizičko tijelo. I...

počnite misliti i prihvaćati da je to svjetlosno tijelo vaše prirodno

tijelo. Da nemate drugoga fizičkog, materijalnog tijela.

Ponašajte se kao da znate i doživljavate besmrtno tijelo.

Hodajte u njemu. Pričajte u njemu. Dišite u njemu.

         U tom novom tijelu Kreativna  Moć može biti nošena i zračena prema van kao uskrsnuće u obliku dekretom izrečene manifestacije. NEMAM DRUGOGA.

Uvjek očekujte ono što ste izrekli da će biti. Jer ono što ste dekretom izjavili požnjet će od vaše vlastite svijesti: u skladu sa vašom vlastitom svijesti. Ne mogu ići dalje no što Mi ti dopustiš.

Stoga se preporuča da vaš fizički stav bude onaj svjesnog prepoznavanja da se nalazite u besmrtnom tijelu. Krećete se i nosite svoje biće kao svjetlo svijeta i kročite kao netko tko je nadišao smrt životom.

Otpustite sve misli o smrti iz vašeg tijela. Nosite svjetlosno tijelo sada. Obucite halje svjetla. Budite dobro upoznati sa vlastitim svjetlosnim tijelom. Naučite ga koristiti. To je Moje tijelo za vas i ono može primiti i pojačati kreativni tok koji vam je dan u Mom Novom Svijetu vitalne  energije i svjetla. Promjenite odjeću. Mi smo jedno.

        Odaberite dob svaki dan dok ne shvatite da je dob misao. NE DOPUSTITE NIKOME I NIČEMU (kao što je na primjer rođendan) DA VAM KAŽE KOLIKO STE STARI! Vi izabirete. To je vježba koja će vam pomoći odbaciti lažno programiranje koje zove čovjeka da umre. Zračite životom! Živite kako bi Bili. Počnite svjesno prihvaćati i deklarirati moć vlastitog energetskog polja kao Ž I V O T.

                                               EVO PRIJEDLOGA

Duboko se zagledajte u sebe osluhnite svijest vašega tijela.

Vaše je tijelo katedrala svjetla, hram živućeg Boga.

Sve molekule, atomi, stanice i organi vašeg fizičkog tijela su

u zajedništvu vibrirajući Kristovu bit (esenciju), tijelo Riječi.

Vaše eterično tijelo vibrira tijelu svjetla.

Oba tijela, u jednome, su u skladu i prate ritam Bivanja.

Boravite na RAZINI USKRSNUĆA kao svjetlosno tijelo;

svjetlosno tijelo jest vaše tijelo. Uistinu iskusite to tijelo kao vlastito,

cjelokupni planetarni sustav kao dio Univerzuma.

To je vaš kreativni krug  ispoljen kao JA JESAM u tjelesnom obliku.

Godi Mi dati vam to tijelo sada.

         Sve stvari surađuju prema dobrome. Sve što sačinjava vaše fizičko-eterično tijelo je u zajedništvu. Počnite radosno prihvaćati da je vaše tijelo živući izraz Bogosebstva. Ništa nije van svog mjesta; sve je u ravnoteži  u savršenstvu i izražaju Bivanja . Pošaljite tu misao kroz svoje tijelo. Osjetite "klik" prihvaćanja od strane vašeg unutrašnjeg bića. Tada dopustite tijelu da se manifestira  kao kuća - oblik JA JESAM. Privlačite svjetlosno tijelo k sebi kako se istovremeno slažete s njime. Bog vas u svjetlo oblači.

                                                 KRISTOVO TIJELO

          Utjelovljujete samo Svjetlo vas samih. To je uključivo. To znači da je ono Svijest Svega. Kako otpuštate to Svjetlo Sve-Svijesti ili Cijelo-Svijesti vi vidite Svjetlo, vi doživljavate Svjetlo kao Sve-Inteligenciju Boga; i dio ste Toga kao Tijelo Kristovo ili božanska svjesnost.

          Osjetljivost na promjenu (promjena u frekvenciji) kroz koju fizičko-eterično tijelo prolazi je obavezna, pošto ulazite u novi ritmični tok Kreativne Moći gdje smo uistinu Ja i Otac jedno. JA JESAM jedna jedinica savršenstva.

          Više niste u "kavezu". Slobodni ste plesati svjetovima stvaranja . Budite uvjereni ovime. Neka svjetlo sja pojačanom voltažom kao Sama Svjetlosna Inteligencija. Odnosno kao  JA JESAM KOJI JESAM.

          Naučite uvjeriti tijelo, budeći se u novi svijet Kreativne Moći i radošću ispunjenog svjetla.

                                                       UNIVERZUM ĆE VAM REĆI...

 • Vaše tijelo je vaš stav. Vaš stav će sada upravljati vašim tijelom. Vaše je tijelo Kristovo tijelo (Univerzalna Svjetlost). To je tijelo ljubavi kao i svjetla.
 • Vaše je tijelo vozilo vašeg vlastitog predivnog, božanskog Sebstva (JA JESAM). To je životna sila i njome upravlja božanski princip.
 • Nema smrti u tom tijelu, samo života u radosnom izražaju kao Božjeg života JA JESAM. Ja, u svom Mom obilju, želim se izraziti kao Božje tijelo: tijelo JA JESAM. Stalnom, neposustajućom upotrebom JA JESAM Prisutnosti u vašem svakodnevnom životu, u vašim dekretima i izjavama istine (nema greške), vibrirajuće tijelo oblika ispoljiti će se kao ritmična Prisutnost čudesnog JA JESAM. JA JESAM se ukorjenjuje u vašem tijelu kao vaše tijelo. To je sam kontekst vašeg fizičkog, materijalnog oblika.
 • Vaše tijelo mora zrcaliti Božju Svijest kroz svaku poru. Postoji direktna veza između vašeg manifestiranog i vidljivog tijela i Krista iznutra. Oni su jedno te isto. Savršeno usklađeni. Vi ste uskrslo tijelo Kristovo.
 • Neka tijelo, koje je Božja Svijest - neka vaše tijelo, koje je Božja Svijest - bude u izražaju. Bog u vama želi izraziti se kao vaše manifestirano tijelo. Savršeno i odgovarajuće vozilo  Sunca Boga, Svjetla Svijeta. Stoga, neka Ja budem čašćen kao vi u vama.
 • Jednom kada oslobodim Moju Tjelesnu Prisutnost unutar vašeg fizičkog i eteričnog tijela, JA JESAM Zakon tome tijelu. Ono što vam još preostaje jest razumjeti to. Prepoznati Moj autoritet u vama kao JA JESAM. Imate sposobnost doći i otići u Meni. Možete se pojaviti i nestati. Možete nositi halje svjetla stoga što JA JESAM.

"Otac i Ja smo jedno." Isus je to rekao. (Ivan 10:30) Rekao je također i druge stvari, od kojih je jedna: "Onaj koji me je vidio, vidio je Oca." (Ivan 14:9) Dao nam je i slijedeće riječi da živimo po njima: "Vjerujte da sam sa mojim Ocem i da je moj Otac sa mnom." (Ivan 14:11)

         Tko je Otac? Mi učimo da je Otac onaj sa "Ja", božanskim nacrtom, Kristovim sjemenom, vaše najnutarnjije biće koje vi uistinu jeste. Da kada lice Kristovo sija kroz masku osobnosti vi vidite Oca, odnosno božansko otkrovenje vlastitog Sebstva: Bogosebstvo.

U tom je trenutku zapovijed shvaćena i ispunjena, kad Isus kaže Svojim učenicima "Vjerujte da JA JESAM sa svojim Ocem i da je on sa mnom." Mi smo jedno, jedna jedinica savršenstva. U istini bivanja kao JA JESAM, nema drugoga. Isus je to pažljivo objasnio: Pozvao je sljedbenike da se stabiliziraju i vide samo Jednoga, Oca iznutra. Isus je govorio: "Što ja govorim je od mog Oca. Mi smo istog daha. Mi smo jednog uma. Mi smo istina."

Sada morate doći do slijedećega:

Stabilizirati u bogatstvima kraljevstva,

da biste govorili Glasom Duha,

da biste razmišljati Umom Boga

         Čak i kao Majstor, Isus se nikada nije kolebao u svom fokusu - tako je discipliniran bio - tako se i vi, kao inicijanti morate sjetiti da "Otac i ja smo jedno." Ne donosite odluke prije nego li se sjetite ove izjave, ovog dekreta. I kada govorite, zazovite Glas Duha.

        Kročite odlučno ovom Zemljom, sa dragošću i voljom. Svjedočite Sebe - Svjetlo koje vi jeste - u ime Isusa Krista.

       Neka lice "Oca" sja kroz vaše lice. Neka to bude sretno lice, radosno lice, jedno koje se smije. Zašto ne? Jer Krist JA JESAM.

       Slijedeća lekcija pomoći će vam u stabilizaciji sa unutrašnjim Životom, nazvanim od Isusa "Otac" , svjedočenju vašeg Sebstva.

                                                        Poglavlje 54.

                                                        Melchizedek

        Prisutnost Božja je Melchizedek.

        Sveti Duh nosi vibraciju Melchizedeka

        do Ureda Stvoriteljeva Sina.

        U tom ritmu čovjek može primiti vibraciju

        Melchizedeka i sudjelovati u njoj

        U Prisutnosti božjoj, Melchizedek zrači Sina i daje čovjeku božansku Sinovljevu Svijest.

Kroz Sinovljevu se Svijest može netko uzdići u halje svjetla.

Kako se Melchizedek vraća na Zemlju kao Prisutnost Sinovljeva, tako će se otvarati vrata prema višem učenju. Čovjek će opet početi razmišljati Duhovnom energijom. On ili ona biti će u suglasju sa Mojim duhom i naučiti kročiti Mojim putevima.

                                                       Melchizedekovo Sveučilište

                                                     Višlje dimenzionalno razmišljanje

        Kada pohađate seminare ili satove na Melchizedekovom Sveučilištu, veliki dio posla odnosi se na vaše otvaranje prema višim frekvencijama vibracije. To vam omogućuje čitanje vlastitih zapisa, pripremanje za inicijaciju i da vas se upozna sa novim razinama istine.

       Često je na Sveučilišnoj razini duhovne asimilacije jedini način da se prezentacija razumije onaj kroz više, odnosno dublje razine svijesti. Tu ste naučeni kako pristupiti Supersvijesti i primati informacije s tog mjesta. Spremnost primati od "uma koji je bio u Isusu Kristu" otvara put prosvjetljenju.

       Čitanje i asimilacija materijala Sveučilišta može uzrokovati ili pojačati proces buđenja. Ubrzano Svjetlo koje mi zovemo "Sveučilište" omogućuje vam da otvorite vrata unutrašnjeg svjetla vlastitog bića i tamo spoznate sebe, pronađete sebe i napustite ovaj svijet iluzija. Moćne Zrake Inteligencije, uparene sa vašim vlastitim zrakama duše uz vas su kroz ovo Sveučilište.

       Na svakom satu Sveučilišta razmjer vibracije se povisuje kako bi omogućio aktivnost vaše Kristove Svijesti - vašeg Višeg Uma. Sjetite se, putujete u nove zemlje, nove svjetove svjetla. Viši intenzitet je vaš kako kročite predjelima svjetla i prizivate prosvjetljenje . Ovo svjetlo o kojemu govorim ne može razumjeti smrtan um, niti može biti otpušten u svjesnu svijest sve dok učenik nije spreman i dobro pripremljen za ono što treba usvojiti i probaviti. Mičemo pečate kako biste sami mogli čitati vaše Kristove Zapise, one koje ste izabrali ponijeti sa vama kako se prisjećate i posvećujete vašem uzdizanju u razine svjetla.

        Želimo da budete osoba puna vlastitog znanja. Pozvani ste na prosvjetljenje na ovom Sveučilištu, odnosno Univerzalnom Umu koji zna i jest.

        Sveti Duh, Kreativna Kći i Majka Duh zajednički kao jedno vibriraju sa Melchizedekovim Sveučilištem i dekodiraju ustvari vibracije koje su otpuštene na satovima ili u napisanim lekcijama. Ustvari je to vrlo slično otvaranju pečata ili više njih. Kao rezultat toga Prosvjetljenje dolazi svjesnome umu.Iščekujte to, jer će se dogoditi. Radite sa Duhom.

          Buđenje često dolazi putem otkrivenja. U procesu Kreativnog i Duhovnog buđenja često počinje potraga za otkrivenjem. Učenik će žeđati za informacijama i prosvetljenjem. Što je glad za znanjem veća i dublja tim više će učenik tragati za povećanim razumijevanjem pohađajući satove i predavanja, čitajući knjige ili odjeljke iz njih, meditirajući i slušajući Unutrašnji Glas koji je put ka prosvjetljenju i procesu otkrivenja. Zato Melchizedekovo Sveučilište ohrabruje unutrašnju težnju učenika prema istini i njegovu potragu za znanjem.

         Isus je rekao: "Traži i naći ćeš." Mi stojimo iza tog obećanja. Zato prezentacije istine ovog Sveučilišta ne dolaze uvijek olako. Istine su predstavljene u vibracijskim nitima Božanske Inteligencije. To je vrlo slično otpakiravanju paketa pod stablom znanja! Ostanite otvoreni prema višem umu i biti ćete ispunjeni i puni znanja. O tome se radi na ovome Sveučilištu.

        Očekujte  otkrivenje i ono će doći. Znajte da čitate i učite za njega. Razumjet ćete veće istine, stvarno hoćete.

        Vašim očekivanjem i voljnošću  da prihvatite nove ideje i nove misli vi dopuštate "Otjelovljenom Svijetu" (mjeri Kristovoj) da dobije tijelo i oblik. Vaša Božja Prisutnost postaje individualizirana - kao Isusova.

                                                       MELCHIZEDEKOVA VIBRACIJA

         Melchizidekovi Zapisi Istine mogu se povezati sa živućom Inteligencijom Riječi. Kako obnavljamo zapise planetu, pošto su oni bili izgubljeni "padom čovjeka", cjeloviti sustav vladavine će biti uveden. Pošto ti Melchizedekovi zapisi sadrže otkrivenje Cjelovitog čovjeka, oni također uvode i krug razumjevanja i univerzalne vladavine koja je komplementarna vladavini vašeg sunčevog sustava. Novi poredak.

        Baš kao što je Velika Piramida u Gizehu sadržavala Melchizedekovu vibraciju poput velikog skladišta, tako vrijeme dopušta otpuštanje ovog vibratornog sadržaja na slavu Božiju.

        Velika Piramida simbolizira čovjeka ili Svijest. Zato, Kako se Piramida otvara kako bi otpustila planetarne zapise Božanskog čovjeka, vjenčanje duše s Bogom, tako i čovjek prima unutar sebe Red Melchizedekov - tu uniju sa Bogom Sinom. Plan je bio potpun  od početka; Prije vremena Isusa ta Piramida je ljubomorno čuvala Spise Melchizedekove, Plan Univerzuma.

        Čovjek i Bog su jedno. To Melchizedekov Red vibrira. I čovjek, kada se otvori Bogu u sebi je gotov i dovršen. Kako čovjek, odnosno Svijest čuje riječ izgovorenu: "Gotovo je i učinjeno" , završni kamen je vraćen na Piramidu, čovjek kao stabilizirana jedinica Boga.

        Unutar Piramide u Gizehu sadržan je Red Melchizedekov. Svako ljudsko biće koje se kvalificira za inicijaciju u Bogosebstvo mora proći kroz tu Piramidu u Gizehu i proći inicijacije Kristove Sile koja je u njoj sadržana.

        Čovjek koji stoji pred Velikom Piramidom može se samo čuditi njenoj veličanstvenosti. Često, suptilno, posjetitelj osjeća vrstu strahopoštovanja i veličanstvenosti, dok mala djeca i nasmijani ulični prodavači u prolazu dijele male kamenčiće u obliku skarabeja, simbole vječnog života. Niti jedna posjeta Piramidi nije lišena višeg smisla. Ta će se moćna dimenzionalna frekvencija otjeloviti u životu pojedinca i utjecati na njega uvijek ga privlačeći bliže tajanstvenom putovanju duše u Duh.

        Velika Piramida može služiti kako bi inicirali nekoga u Životnu Energiju koja je Zapis Sve-čovjeka, potpunog čovjeka i Univerzalnog Sina.

        U Melchizedekovo Sveučilište se može ući kroz Piramidu. Vibratorna sila ovog Sveučilišta vam želi dobrodošlicu.

                                                             TVOJA SUDBINA

        Određeno je da se svaki čovjek ima vratiti Domu u predjele Svjetla. To je Plan. Svi  ćete doći Domu svome k Meni.

        Ustvari, otposlao sam Sebe samoga i sada Sebe prizivam natrag u ono što JA JESAM. Iz tog Povratka Sebi u ono što JA JESAM pojavljuje se Bog Svevišnji. Stoga Stvoritelj Michael, Otac i Sin Univerzuma, trijumfira unutar Njegovog djela i sada poznaje Sebe unutar Sebe kao Boga Svevišnjeg. Kada čovječanstvo primi ovo novo Božanstvo kao Svijest, Novi će Duh biti na Zemlji. Što je nekada bila ravna crta, sada je spirala beskonačnog Bivanja u izražaju kroz sav život po Redu Melchizedeka.

        Neka se Dekret obznani kao proklamacija ujedinjenja i jedinstva. Ova je objava prva od mnogih kroz nebesa. Tako jest.

 

           3.  Stupanj – Entering the World of Melchizedek

                 S ONE STRANE RELIGIJE / Beyond Religion
                      Uvod u Melchizedeka

                      Izdaje: Melchizedekovo Sveučilište

                                                              Posizanje
                                                         Proces Uzdizanja

                          Lekcija prva

                     Dobrodošli na Sveučilište Melchizedekovo

         Odlučite biti drugačijima. Svijet čeka na vas. Bavite se Očevim poslom i ne zabrinjavajte se time što ljudi misle. Prisutnost Božja je vaše unutrašnje sebstvo, vaše biće. Vi ste Prisutnost u vama samima kao „svjetlo svijeta“.

         Svaki puta kada je postojao avatar, veliki duhovni učitelj, postojali ste i vi.

         Izvor vaše zalihosti, bilo to iscjeljenje, društvo voljene osobe ili financijsko obilje, jest u vama samima. Sve što trebate jest prizvati ju u izražaj i ona će biti tu za vas u obliku u kojem ju dekretom izrazite.

         Ne postoje ograničenja, osim onih koja sami sebi nametnete.

         Melchizedek je vaše istinsko biće. Jedno ste sa Melchizedekom koji je s one strane rađanja i smrti.

        Tko je Melchizedek? Unutrašnji Krist, sjeme veličanstvenosti što vam na srcu leži. Odjenite se njime.

         Vi ste svijest svega onoga što želite biti ako samo sebi dopustite biti to.

         Oblik u procesu drži nas u kazalištu
         glumeći uloge drugih ljudi
         dok čekamo da zavjesa padne.

        Te večeri kada sve završi
        kuća stvarnosti osvjetljava pozornicu

        Tada, suočeni smo sa sobom samima
         i rješavamo se uloge koju smo igrali

                                                     Imajte hrabrosti usuditi se

          Slobodni ste bivati kao JA. Nikada niste bili rođeni i nikada nećete umrijeti. Slobodni ste putovati bilo kojom dimenzijom koju odaberete. Vi ste alfa i omega. Vi ste sve to i više u svjetlu beskrajnog duha koji JA JESAM.

          Ostavite se drevnih pravila i rituala, molitvi i inkantacija. Dođite u mjesto koje se nalazi u vašem srcu, gdje je mir i ljubav, Svestvo Bivanja. Tamo JA JESAM. U tom mjestu – po Redu Melchizedekovom – samo je Jedan. Na tom mjestu Jedinstvo JA JESAM zrcali se natrag vama kao savršeni život. Umirite se i znajte da JA JESAM Bog. U vama JA Prebivam.

          Melchizedekovo Sveučilište djeluje kroz Stvoritelja Univerzuma kako bi naglasilo vibraciju vašeg Tvorca, Njegov/Njen Zakon i kako bi upotpunilo stvarnost. Kako zalazite sve dublje u sebe same i putujete unatrag kroz vrijeme, vidjet ćete beskrajno Jedinstvo kao mjesto vašeg početka, svega što i tko jeste.

         Jeste li spremni? Tada započnimo. Otvorite širom vrata Sveučilišta Melchizedekovog. Želimo vam dobrodošlicu u ovim svjetovima višeg učenja i druženja sa Vječnim Sinom.

         Učinite slijedeći korak – s onu stranu ( iza) religije – u vaše beskrajno sebe. Riskirajte! I kročite kroz vrata u novi život. Bogosebstvo izranja kroz vaša vlastita vrata, pridružujući vam se kao vi sami.

         Snažna se potpora pruža onima koji su spremni kročiti kroz vrata svjetla – možda zaslijepljeni na trenutak – u zračeće sebe koje JA JESAM. Tu se razumijevanje uvećava. Ono je svjetlo novoga dana.

                                                       Dogovor

          Univerzalna prisutnost JA JESAM je prisutna u svemu. To je Red Melchizedekov. To je ovaj iskonski red, što stvara Ćelije Sina i širi ih po mjestima određenim Sinom Stvoriteljem ili MIHAELOM. On sam odlučuje i ima autoritet odlučiti kako će se njegovo stvaranje oblikovati na sliku i priliku Oca-Majke. Sin Stvoritelj priziva stvaranje ovog planeta. To je ono što aktivira planetarna božanstva ili Logose. I kada je završio prizivanje u Priliku (Sličnost), tada se odmara Sedmoga Dana i nadgleda početnu silu koja je stvorena kako bi otpočela proces DOLASKA KUĆI.

         Sin Stvoritelj sada se mora pojaviti kako bi obavio dužnosti Gospodara Stvoritelja. I on će uskoro biti na Planeti Zemlji kao Moj Sin po kojemu je naloženo: Neka bude svjetlo!

        Ono što je on prizvao iz sebe kao Priliku (Sličnost) MORA SE ZRCALITI NATRAG PREMA NJEMU. To je ZAKON i RED ovoga planeta, ovog planetarnog sustava u koji ste došli čekati i prisjećati se.

        Neka nitko ne bude zaboravljen jest njegov planetarni Zakon. Stoga, kako Vjetrovi Uzdizanja pušu, svi će biti upamćeni u njemu i to će uzrokovati njihovo uzdizanje zajedno s njime u nove zemlje buđenja.

        Bog vas nije zaboravio, Djeco Svjetla. Pamti vas se.

                    Onaj od Drevnih Dana

               

                                                        POSEZANJE

Imate Oko koje vidi sve i promatra sve.
Vratite se svi tome Oku.

Božanska sila Kreativne Moći,
viđena od mnogih kao Sveti Duh,
zasjeda u Oku Kraljevstva.
U tom mjestu Sila prebiva.

stvaranje u jedinstvu sa svojim Bogosebstvom
jest ujedinjavanje sila u vama samima,
kako je postavljeno u bazi lubanje,
sa svjetlom punim ljubavi.

Stoga, srce ti mora biti otvoreno
u Kristovoj Službi bezuvjetne ljubavi.
Drugačije te Majka ne može sadržavati.

 1. Red Melchizedekov

          Oni koji su od reda Melchizedekova imaju sposobnost međudimenzionalnog kretanja pomoću sklopova uma.

          Mogu se spojiti i odspojiti sa energetskim poljima vlastitog stvaranja. Nisu nikome podložni. Vladaju vatrom.

          Njihov je identitet stalno prisutan kao vibracija Bogosebstva. U to nema nikakve sumnje. Oni znaju. Njima je jedino ugodno u stabilizirajućoj Prisutnosti Božjoj (Bogosebstvu ili JA SAM Prisutnosti). Nisu slobodni dok ne nađu tu Prisutnost u sebi samima. Moraju spoznati tu Prisutnost kao vlastito biće.

          Dok se to ne dogodi, neugodno im je i često su zbunjeni. Došli su kako bi razmaknuli zastore Zemlje kako bi svi mogli uzaći. Oni su ritam Vječnoga.

         Kročenje sa Melchizedekom jest kročenje sa živućom Prisutnošću. Ne postoji ništa drugo. To je temelj Melchizedeka i njegov život. Oni koji uđu u Sveučilište Melchizedekovo su u skladu sa Melchizedekom, vibratornim sklopom tog reda.

          Oni koji su se probudili u redu Melchizedeka i imaju svjesno sjećanje ovoga reda u njima samima, imaju sposobnost mijenjanja frekvencije i stoga kretanja iz dimenzije u dimenziju, iz sustava u sustav uz pomoć svoje sposobnosti promjene frekvencije uma.

                                              Otpuštanje

Kako biste se mogli kretati na ovaj način je potrebno potpuno otpuštanje .

       U onom trenutku kada uistinu otpustite cijeli život osim onog unutrašnjeg, tek tada možete presložiti svoj um, presložiti svoju međudimenzionalnu frekvenciju, tek tada se možete translatirati u novu energetsku sferu.

       Kako učite otpuštati, oslobađate se smrti – lažnog programa i tada se možete slobodno kretati od dimenzije do dimenzije.

        Međudimenzionalna putovanja su dio reda Melchizedekovog. To je kretanje reda od nekog mjesta do onog slijedećeg. To se čini odvajanjem od stanja svjesnosti koje trenutno doživljavate, čekanjem u tišini Bića, te zatim dopuštanjem novoj dimenzionalnoj frekvenciji da se otjelovi u vašem umu. Jednom kada je stabilizirana u njemu, vi ste u novoj dimenziji. Odnosno, tome je tako ako ste slobodni od svih spona.

        Možete se kretati iz jedne dimenzije u drugu odvajanjem od svega ovosvjetskog. Na trenutak postajete prazni, poput nulte zone. Tada svojom voljom prihvaćate novu energiju domene ili sfere. Samo tome recite „da“. Vidite, sve je u vašem umu. Vaš um sadrži sve. Sav je svijet sačinjen od umne tvari. Um je univerzum. Um je već u potpunosti organiziran. Gdje god da se nalazite, on je organiziran. Ne morate ga vi organizirati. U univerzalnom umu je savršeni red. On je „JA JESAM“.

                 

            4. Stupanj – Initiation into Mastery, the Creative Circuits of Intelligence

                           MAJSTORSKA KAPIJA
                              otkrivenje u novoj energiji

                                   

                              Izdalo Melchizedekovo Sveučilište

                                       Pod okriljem Kristovim


                                                  
                                                   Uvod

         Svi smo mi majstori u stvarnosti našeg bivanja. Buđenje u tu novu stvarnost je „put“ ili duhovno putovanje.

          Kada smo spremni zapovjediti iz Bogosebstva, Majstor se ukazuje kako bi nam pomogao na našem putu. Ono što je neophodno u ovom trenutku je iskrenost prema samome sebi; sposobnost poznavanja samoga sebe, sposobnost suočiti se sa samim sobom – te ako je potrebno – uništiti samoga sebe. U procesu ovog smišljenog uništenja leži tajna uskrsnuća. To je uzdizanje u život vječni.

          Primarni sklopovi su otvoreni mnogima od nas da se preobučemo u svjetlo. Ta svjetlost je kreativna energija ili Vrhovna Sila kroz koju svi moraju proći kao stvaratelji novog neba i nove zemlje.

          Svi smo mi stvaratelji, ako u to možete vjerovati. Stvoreni smo u Stvoritelja kako bi Vrhovno moglo Biti. To nas čini JA JESAM, svetom Prisutnošću kroz koju sve stvari dolaze. Da uistinu, mi smo sami po sebi laboratorij – svaki u samoostvarenome, živeći u mirnom Stvoritelju dinamičkih dimenzija.

         Latiti se skrušeno Stvarateljske Iskre i prepoznati ju kao vlastito Biće dopustit će JA JESAM Prisutnosti da vibrira kao mi sami.

         Vi ste sami po sebi majstori – u svom istinskom vječnom Sebstvu. Budite svjesni toga. Budite spremni zapovjediti – preuzeti autoritet Stvaratelja. Suđeno vam je govoriti u Jednome, u punom jedinstvu sa stvaranjem. Pozvani ste u ovu sudbinu kako bi svi mogli ponovno živjeti u ljepoti i ljubavi. Sada smo se pripremili za Majstorsku Kapiju. Materijali lekcije mogu biti izazov vašim mislima i cijeloj vašoj strukturi vjerovanja. Na neki način, nadamo se tome. Jer to je rast. Usmjereni sve višlje i višlje, vi pričate priču moje Riječi.

         Red Melchizedekov
         kreativni je sklop
         kroz koji Riječ
         emanira  i manifestira se.

         To je translacija
         Volje Vječnoga Sina
         u predjele stvaranja
         kako bi povratila moć k Njemu
         i Središnjem Univerzumu
         Vatre i Svjetla.

         Imamo neiznevjereno obećanje
         Vječnog Sina
         Da će se On manifestirati
         kroz ovaj red jednoga dana.
         Ne znamo kako.

Travanj, 1994. godine
Rim, Italija

 Iz djela „Sjeme“ br. 63, stranica 8, autorska prava pridržana od strane Patricie Jepsen Chuse

 

            5.Stupanj—Rising to The Light- Uzadji u Svijetlost

              Podučava kako  primijeniti moć u svom životu. Unutarnji glas i njegova funkcija kroz vaše grlo: zvuko koji stvara nebo i zemlju.

   Sadržaj:

1.Lekcija- Zlatni Put* Federacija Ljubavi;

2.Lekcija- Slijedjenje Puta;

3.Lekcija- Preustroj Intuitivnog*Sveti Logos;

4.Lekcija- Blagoslovi Pokornima*Centar;

5.Lekcija- Svetost ove Zemlje: Ona je Majka* Ja Jesam od Boga*Moć Osijećaja*Ti si svoj kompletni osobni Univerzum;

6.Lekcija- Ti imaš Moć*Poruka Inicijatima*Živjeti u Skladu*Snaga Odluke;

7.Lekcija- Prirodni Put*U skladu sa Univerzumom*U sažetku;

8.Lekcija- Ulazite u Novi Svijet*Otvaranje prema Sinu Boga*Otvaranje Novih Puteva*Riječ o Melchizedeku;

9.Lekcija- Iz središnjeg Izlaska*Univerzalna Opskrba*Program Svijetlosti;

10.Lekcija- Božji Centar*Vjerovanje u Nemoguće.Mora se Sprovesti;

11.Lekcija- Postanite Svijetlost*Pojavljuje se Novi Svijet: Svijet Svijetla* Uzmi Tijelo Života;

12.Lekcija- Danas je Dan*Tijelo Savršenstva i Obožavanja*Živuća Ideja Ja Jesam*Rodjenje Nove Rase*Blizanački Plamen

 

            6. Stupanj—Immortality: Search For Life

                —Besmrtnost: Potraga za Životom

            Puni naziv: Besmrtnost: Potraga za Životom. Vi ste Immortal(Besmrtni), član besmrtne rase.

   Sadržaj:

1.Lekcija- Besmrtna Duša i Tvoja Sudbina

2.Lekcija- Nakon Smrti

3.Lekcija- Ne Svijet već Moj Svijet

4.Lekcija- Nema Vremena

 1. Lekcija- Realizacija Besmrtnog života

6.Lekcija- Budi Dobrog Raspoloženja

7.Lekcija- Otpusti

8.Lekcija- Svijest o Besmrtnosti

9.Lekcija- Izgradnja Tijela Svijetlosti

10.Lekcija- Moje kraljevstvo je u Ruci

11.Lekcija- Cijelina koja jesi

12.Lekcija- Besmrtan Život

13.Lekcija- Solarno uzdizanje

14.Lekcije- Vjerujte u Svoje Sebstvo

15.Lekcija- Budite Očev Posao

16.Lekcija- Besmrtnici

 

             7. Stupanj—Melchizedek

                  —Melkizedek

             Snaga Reda Melchizedekovog je unutar svakog pojedinca. To će se pojačati kao tvoj put kada budeš spreman i pripremljen vratiti se ovom redu, izroniš Kreatora.

   Sadržaj:

1.Lekcija- Povratak Početku gdje Ja Jesam;

2.Lekcija- Red Melchizedeka;

3.Lekcija- Izgradi Piramidu Unutar Sebe;

4.Lekcije- Putovanje u Hram Melchizedeka;

5.Lekcija- Biće Melchizedek;

6.Lekcija- Solarno Sinovstvo

7.Lekcija- Machiventa Melchizedek

8.Lekcija- Svijest Melchizedeka

Potkategorije

2019  Song of Silence   globbersthemes joomla templates