background
logotype

  

                             violetflsl3

 

                       Lavander Flame je dio Reikija Ljubičastog Plamena.

   Dio je trijade energija koje proizilaze iz tog Plamena. Zovu se Ljubičasti, boja Ametista i boja Lavande.

   Sve energije koje proizilaze iz ljubičaste su transformirajuće, transmutacijske, pročišćujuće ili božanska alkemija.

   U slučaju boje lavande, uglavnom radimo sa pročišćenjem i božanskom alkemijom, koja čisti neželjeno i pretvara naša iskustva u Svjetlo.To je nježni oblik Reikija Ljubičastog Plamena. Ublažava vaše energije, uravnotežuje ih, donosi osjećaj mira i liječi vaše traume.

   Boja lavande dolazi od Quan Yin bodisattwe Suosjećanja, Chohana Ljubičaste Zrake. Ona još uvijek djeluje na bazi Ljubičaste Zrake  kao izvora Lavandinog Plamena.

   Što to radi? Lavandin Plamen je nježnija verzija Ljubičastog Plamena sa brižnim aspektom i definitivnim osjećajem ženstvenosti. Lavanda ublažava negativne energije polako čisteći  naša polja  i dovodeći nas u ravnotežu. Raščišćava blokade koje smo možebitno postavili protiv ženstveno-božanskog kao rezultat društvenog ili religioznog uslovljavanja. Donosi osjećaj mira i milosrdja sa sobom, pa se stoga može koristiti onda kada nam se čini da je Ljubičasta prejaka energija za nas. Lavanda nas obavija, liječi naše traume i dobra je za one koji trebaju majčinsku ljubav.

Iscijeliteljski aspekt lavande okružuje bolest slojem ljubavi izvodeći je van  sustava. Posebno je dobra za bolesti dišnih sustava, poremećaje imunosustava ,kao što su lupus ili AIDS. Ova energija uči nas da je u redu biti nježan prema samome sebi, te da se ništa ne dobiva samosažaljenjem ili stavljanjem sebe u ekstremne situacije.

 Govori nam: “Budi sada,ovdje!“ Savršen si kakav jesi, ne treba ti ništa drugo da bi bio potpun.

Da biste primili ovu inicijaciju morate biti Reiki Usui Majstor.

2020  Song of Silence   globbersthemes joomla templates