background
logotype

 

                                        lightariansl2

     Sam izraz Lightarian  govori o biću koje integrira Svjetlosnu Energiju i majstorira tu istu energiju kako bi

proširio svijest i ubrzao duhovnu evoluciju.

     Lightarian Energije kroz uporabu uključuju:

-kontrolu nad svojim životom,

-čišćenje svih nepoželjnih aspekata,

-iscijeljivanje,

-aktivacijski rad i

-manifestaciju.

     Sve je Svjetlost i Svjetlost je sve, prožima sve i sudjeluje u svim procesima, djelujući na svim razinama i kroz naše fizičko tijelo. Kroz osobno opredijeljenje uvodimo više Svjetlosti u svoj energetski sustav i time stvaramo temelj za podizanje osobne snage i ubrzavanje duhovnog razvitka i rasta.

     Kada jeste Lightarian tada svjesno sudjelujete u procesu unutarnjeg razvoja primjenjujete integriranu Svjetlost na jedan dublji način kroz načela samoosnaživanja, iscijeljivanja, aktivacije i manifestacije u vašem životu. Djelujući na osobnom rastu, jačajući i podižući svoju svijest vi uvelike radite na globalnoj razini u interesu cijelog čovječanstva i šire. Ovaj rad pojačava sve utjecaje na jedan pozitivan način,to je polazišna točka za ubrzano duhovno budjenje i napredovanje, vaš dar iscijeljivanja je izuzetno učinkovitiji i dostatna je samo namjera, bez simbola, iscijeljujuće energije snažno teku i donose iscijeljenje tamo gdje je ono potrebno.

     Snažno povezuje sa vašim višim aspektima. Krajnji cilj jeste ujedinjenje tijela, uma i duha, što se i postiže.

    Lightarian Institute for Global Human Transformation' je osnovan 1997. godine od osnivača Jeannine Marie i Christopher Jelm. Unijeli su u Institut svoje veliko osobno iskustvo u području osobnog energetskog razvoja posebno sa 5 osnovnih temeljnih duhovnih procesa kontrole nad svojim životom.

   2006, Lightarian Institut je reorganiziran i Peggy Zeramby je preuzela dužnost direktora, kao i uključenje voditelja, sudjeluje u Lightarian Institutu od njegovog osnivanja 1997. U ožujku 2011, zajedno sa Jodi Zerambi je usidrila program Lightarian Purification Rings.

     Lightarian Institute for Global Human transformation nudi naredne programe /inicijacije;

     Lightarian reiki I&II, III,IV, V&VI

     Lightarian Rays (Empowerment, Clearing, Healing, Activation, Manifestatioon and Sourse Rays)

     Šest stupnjeva Lightarian Clearings

     Lightarian Angel Links ( Seraph rose aura, Archangels Michael, Raphael, Uriel and Gabrriel)

     Aktivaciju šest stupnjeva Lightarian purification Rings.

     Šire informacije možete dobiti ovdje: http://www.lightarian.com/

    Inicijacije Lightarian Reikija se mogu prenositi osobno, putem telefona/skipe, na udaljenost. Efekt je u potpunosti isti. Po dogovoru o inicijaciji u odredjeni stupanj potrebno je prije toga kontaktirati Institut , koji šalje kompletan priručnik koji je tiskan na engleskom jeziku, i tek nakon prihvaćenih uputa moguće je pristupiti inicijaciji.

     Lightarian Reiki se dijeli na VI stupnjeva, Institut izričito zahtijeva rimske brojeve u nomenklaturi.

Potrebno je predhodno biti Usui Reiki Majstor i Karuna Majstor. Ukoliko niste Karuna Majstor tada je potrebno, kroz „Budic Boost“ prije I stupnja napraviti „most“ da bi se uskladile frekvencije.

    Predaju se inicijacije u grupama I i II stupanj zajedno, zatim II, III, IV, i V&VI zajedno.

Vrijeme za integraciju stupnjeva je mjesec dana, iznimno 3 tjedna, kada je moguće pristupiti uskladjenju narednog stupnja.

    Svaki novi student se odmah po prvom stupnju upisuje, registrira pri Institutu.

    Energije su vrlo snažne i učinkovite, nije potrebno koristiti simbole, to jeste sustav bez simbola, u biti to je sustav koji pojačava sva vaša do sada stečena znanja i ovlasti, dodatno širi vaš kanal i daje mogućnost povećanog energetskog protoka. Vrijeme trajanja terapeutskog tretmana se smanjuje na 5-10 min. Ovisno o širini vašeg kanala i potrebama klijenta. Tretman aktivira svjesna namjera da ga želite spustiti u odredjene situacije, bolesti, na širem globalnom planu itd. Proširuje i pojačava vaše mogućnosti nebrojeno puta.

     Lightarian diže vašu svjesnost do 10 D.

  ..Ja vam za sada mogu predati uskladjenja isključivo u Lightarian Reiki, za ostale programe nemam ovlasti, molim obratite se na Lightarian Institut.

   Inicijacije Lightarian programa su kraći put do otvaranja i stapanja sa vašim višim aspektima, te kanaliziranja suptilnih energija i ubrzanja vaše duhovne ekspanzije kao bića Svjetlosti, koja jeste.

   Svi inicijacijski materijali i priručnik za Laightarian Reiki su prevedeni na hrvatski jezik, tako da ih po primitku originalnih priručnika na engleskom jeziku (što je rutinski postupak) možete dobiti prevedene i na hrvatski jezik, što je mogućnost vašeg izbora.

                                     lightariansl1

2019  Song of Silence   globbersthemes joomla templates