Trostruki Plamen

Kategorija: Trostruki Plamen

threefoldflame

      „Srce Boga (Trostruki Plamen)

Duboko unutar Univerzuma Tvoga tijela, Ja obitavam unutar Tebe.

 One koji poznaju Više Misterije, Ja pozdravljam Vaša Viša Sebstva.“

"Trostruki Plamen Života je Besmrtni Plamen

unutar Srca djece Svjetlosti i Sinova i

Kćeri Božjih, i to je  stvarno proširenje

Srca  Ja Jesam Prisutnosti svake Životne niti

utjelovljene na Zemlji. "

To je Tvoje srce!“

http://en.wikipedia.org/wiki/Ascended…

"I Plamen Svete Kristove Prisutnosti Plamen je  Života usidren u tajnoj komori Srca u Sinova i Kćeri Božjih i djece Božje.

Sveto Trojstvo Snage, Mudrosti i Ljubavi, to je Manifestacija Svete Vatre, samo jedne šesnaestine inča visoke u Srcu prosječnog čovjeka.

Ona se sastoji od Plavog oblaka, Žutog oblaka i Ružičastog Oblaka Zračeće Božanske Electroničke Svjetlosti. Svaki Oblak je manifestirani Focus Božjih Kvaliteta.

Plavi Oblak nosi duhovnu snagu i odnosi se na vjeru, Dobru Volju i Božansku Namjeru.

Žuti Oblak Božanske Mudrosti se odnosi na Prosvjetljenje, sa pravom korištenja znanja, te širenje Inteligencije Božanstva u kalež iz srca i uma.

Ružičasti Oblak Božanske Ljubavi pruža Kvalitete Milosti, Suosjećanja, Pravosuđa i Kreativnosti.

Trostruki Plamen je  Središte Sunca i Izvor Života na fizičkom tijelu.

Širenje osobnog Trostrukog  Plamena  donosi pojedincu pomake prema  vječnoj Slobodi putem Uzašašća.

Kad govorimo o Božjoj Prisutnosti "u" svakome, Govorimo o  Pobjedonosnoj Slavi Trostrukog Plamena  Vječne Istine u njima. "

http://www.templeofthepresence.org/gl…

https://higherdensity.wordpress.com/2013/10/10/the-heart-of-god-the-threefold-flame/

      

 

        Što je Trostruki Plamen?

Vaš trostruki Plamen je doslovno Plamen Vatre smješten na duhovnom Oltaru vašeg fizičkog srca. Ovaj plamen je Srce Boga. To je srce vaše individualizirane Moćne Ja Jesam Prisutnosti - vlastiti Veliki Božji Plamen. Vaša Božanska Prisutnost je upravo tamo gdje vi jeste, prisutna u ovom svijetu obliku kao ovaj Trostruki Plamen. To je sredstvo kojim vaša Prisutnost preuzima vlast nad stvorenjem kroz njihova fizička, emocionalna, mentalna i  tijela sijećanja.

Zašto se to zove Trostruki Plamen?

Kao što možete vidjeti, taj Plamen se sastoji od tri veličanstvena oblaka duhovne vatre ružičaste, plave i zlatne. Ljubav prema Bogu je predstavljena Ružičastim Oblakom. Volja Božja je Plavi Oblak. A Um od Boga, Zlatni Oblak. To je trostruka Djelatnost Božje Prisutnosti. Iako su ovi oblaci  različiti u akciji i vibraciji, oni nisu odvojeni i neovisni jedan o drugom. Oni su jedan Plamen, svaki se izdiže iz jedne, Samo-Prosvijetljujuće Jezgre Bijele Vatre Božanske Ljubavi.

Kako mogu zamisliti svoj Trostruki Plamen?

Vizualiziraj da stojiš u sredini svog Trostrukog Plamena. Njegov oblak je znatno  proširen i obavija tvoj fizičk oblik. Plavi Plamen se vijori sa vaše lijeve strane, samo malo ispred vas .Ružičasti Plamen se nalazi  na desnoj strani, opet, malo ispred vas. Zlatni Oblak  se diže pravo ispred vas na mjestu na kojem se nalazite, širi se prema gore i dolje i sa ledja. Plamen će se razlikovati s trenutnim stanjem. Ponekad će se širiti daleko u prostor. Međutim, može se dogoditi potreba vrlo intenzivnog djelovanja, razne situacije, cijeli plamen počet će proklizavati i intenzivirati i proširiti se u vihoru Duha Svetoga iz srčane čakre. Ovaj plamen je tvoj plašt identiteta. Vizualizirajte se zamotanima u vašem Trostrukom Plamenu , odajte mu priznanje- oni su vaša veličanstvena haljina. Najvažniji dio cjelokupnog procesa je otvoriti se cvatu svoga srca i dopustiti mu da se proširi poput ruže.

Dobro došli,

 

Hvala onima koji drže vezu izmedju Zemlje i drugih planeta u ovoj i drugim galaksijama.

Mnogo više linkova će biti iskovano ovih nadolazećih  mjeseci. Stoga je važno učiniti sve što možete učiniti i povećati svoju vibracijsku frekvenciju na najvišu razinu koliko je to moguće za vas u ovo vrijeme. To možete učiniti na način da ostanete u svojem srcu sa čime će svi ostatci ponašanja 3D pasti u vodu.

To je vrijeme koje će osigurati sidrenje u svijetlosna tijela kako se otvarate i držite mostobran za druge koji slijede.

Ukoliko vam je potrebna pomoć u ovome, postoje mnogi iskusni svijetlosni radnici koji će vam pomoći. Medjutim, molim ostanite u znanju da je ovo prava stvar koju činite za sebe. Uvijek provjerite sve akcije koje poduzimate za što su:

*Vaše pravo i najviše dobro i poravnanje sa Božanskim Planom;

*humanitarna istina i najviše dobro i uskladjivanje sa humanitarnim Božanskim Planom, i

*Zemaljska istina i najviše dobro i poravnanje sa Zemaljskim Božanskim Planom.

Pozadina

Trostruki Plamen egzistira u 24.dimenziji. On se sastoji od tri odvojena Plamena od kojih je svaki moćan u svom osnovnom pravu: Ružičasti Plamen, Žuti Plamen i Bijeli Plamen.

Svrha Trostrukog Plamena je uskladiti nebo i zemlju i sve dimenzije izmadju to dvoje.

Dana 28.studenog 2012. Trostruki Plamen je bio usidren na zemaljskom planu u pripremi za energetske promijene koje su se odigrale 21.12.2012.

Postoje tri nositelja Trostrukog Plamena na razini Zemlje, po jedan za svaki Plamen.

Ova tri nositelja su predstavnici Čuvara Trostrukog Plamena na zemaljskom planu.

Čuvari Trostrukog Plamena su predstavnici Nebeskog Savijeta Galaktičkih Regija.

Nebeski Savijet Galaktičkih Područja čine dio većeg Galaktičkog Savijeta.

Ružičasti Plamen

Ružičasti Plamen simbolizira bezuvjetnu ljubav za sebe i druge. On čisti put u prisijećanje pravog stanja blaženstva koje je Izvor.

Često mu se pripisuju ženske osobine, ali on je androgen. Osim toga, mekoću njegove boje opovrgava njegova važnost. To je Plamen koji  daje Trostrukom Plamenu ukupnu sposobnost povezivanja neba i zemlje.

Nositelj Ružičastog Plamena na razini Zemlje je Chevona (izgovara se She-phone-a)

Bijeli Plamen

Bijeli Plamen je simbol čistoće. On transmutira sve gustoće(nečistoće) u Svijetlost.

Plamen je eteričan po tome što je ne-postojeći jer je proziran. Medjutim, njegova energija je veća od bilo kojeg oblika energije čovječanstva koju je proizveo, Plamen je načinjen od stotina tisuća milijuna atoma. To znači da je Plamen sam po sebi moćan alat u ime čovječanstva i koristi se kada god je potrebno očistiti gustoće u bilo kojoj zemaljskoj zoni bilo unutar osobe ili njihovog područja.

Zbog energija plamena nekolicina je majstorirala njegovu uporabu.

Nositelj Bijelog Plamena na razini Zemlje je Chanalaya (izgovara se Sharn-na-Laya)

Žuti Plamen

Žuti Plamen simbolizira Prosvijetljenje jer ima znanje potrebno čovječanstvu koje je sposobno i spremno da ga primi.

Kako Prosvijetljenje zahtijeva lakoću i sposobnost voljeti bezuvjetno, Ružičasti Plamen i Bijeli Plamen pridruženi Žutom Plamenu stvaraju Trostruki Plamen. Što znači da Žuti Plamen ne može djelovati izvan Trostrukog Plamena.

Nositelj Žutog Plamena na Zemlji je Citiva(izgovara se Sit-tee-a)

Serapis Bey

Lord Treće Zrake

(Raniji Gospodar Četvrte Zrake)

U ime Galaktičkog Savijata

Pozadina

Postoji sedam Čuvara Trostrukog Plamena: jedan u ime svake galaksije.

Svaki Čuvar je Uzašao Majstor i imenovan od Galaktičkog Savijeta.

Duljinu njihovog mandata odredjuje Savijet.

Čeoni Čuvar Trostrukog Plamena je Sananda. On drži tu poziciju, zbog važnosti Plamena u slijedećoj fazi Uzašašća.

Preostalih šest Čuvara Trostrukog Plamena nisu rangirani po hijerarhijskoj ljestvici. Ovdje su navedeni u odnosu na individualne Plamenove za koje su odgovorni.

Ružičasti Plamen: Lady Nada, Quan Yin

Bijeli Plamen: Lord Lanto, Sanat Kumara

Žuti Plamen: Lord Shiva, St.Germain

Detalji nisu predvidjeni , o svakom Čuvaru već postoji velika količina informacija koje su dostupne.

 

Naša poruka vama:

Ne bojte se što ima više galaksija koje su prisutne, od onih kojih ste svijesni.

 Nema opasnosti za vas i vašu kozmičku braću i sestre. To je zbog toga što su svi stanovnici svakog planeta prolazili kroz slično putovanje kao i vi, iako se njihovo putovanje dogodilo na drugim dimenzionalnim razinama.

Osim toga, mnogi od vas potječu iz tih galaksija ili su boravili neko vrijeme kao dio vašeg putovanja do prosvijetljenja ili kao učitelji drugima na njihovom putu.

Znamo da se mnogi pitaju čemu taj put ukoliko već izvorno potječu od Božje glave.

To je zato što prosvijetljenje ne može doći ukoliko poznajete samo savršenstvo.

Kada je poznato samo savršenstvo nema razumijevanja da je sve savršeno, ili onoga što je potrebno za održavanje tog savršenstva.

To je dakle za vašu vječnu dobrobit i za one suputnike koji poduzimaju putovanje koje ste vi učinili.

Dajemo vam podršku, volimo vas i drago nam je da je sada došlo vrijeme vašeg učenja kako bi se podigli na novu razinu.

Čuvari Trostrukog Plamena

15.12.2012.

 

          Legenda drevnih dana

     Nekada davno na dalekoj zvijezdi okupio se veliki savijet grupe dostojanstvenika. Svakome od njih je mučno pitanje bilo na pameti - Sudbina Zemlje. Šta učiniti sa ljudskom vrstom. Planeta već biješe preopterećena neskladom i borbom. Ljudska bića zaboraviše svrhu života. Već su započeli sa hodom na sve četiri. U njihovim očima i duši Božje Veličanstveno Svijetlo više ne sijaše. “Zemlja mora nestati” Kozmički Savijet donese odluku  „njenu energiju vratiti u veliko premordijalno more”

     Ja, Sanat Kumara tada ustadoh sa stolice i predložih prisutnima.  „Pružimo im šansu. Možda će se nekad tijekom vremena sjetiti svoje božanstvenosti.“ Ukoliko promijenite mišljenje ja ću im pokazati način, biti prva linija borbe i donijeti milost Teri. „Sine moj” reče starješina „Ti zakon dobro znaš – ostaćes vezan za Teru sve do kraja “da bi vratio njene ljude na pravi put plamenom svog srca moraćeš da ih nadahnjuješ da vole i postanu zvijezde slobode. “ Ovo su novi počeci za djecu čovjeka, zbog tvoje milosti mi ćemo odobriti novi Božanski Plan”.

     Ja zahvalno kleknuh ispred velikog Bijelog Trona sa koga me bezimeno Jedno blagoslovi jer krenuh kući. „Sine moj, zvaće te Drevni i velikom duhu tvom podariće slavu i molitve. Širom kozmosa znan si po svojoj vječnoj mladosti , neka tvoja Riječ bude kao Fontana Istine . „Ja pomažem duhom onoga JA JESAM ONAJ KOJI JESTE, kovčegom zavjeta i otjelotverenjem janjeta”. Mojim ledjima prostre se plašt svjetlosti snage, slave i časti, ljubavi, mudrosti i moći. Pozdravih Savijet i vratih se svojoj zvijezdi na kojoj me lijepa Venera sa Svetim Kumarama čekaše.

     Krilati glasnici prenosiše odluku kozmičkog savjeta: Zemlji je odobreno novo razriješenje. Moja kćer Metta pozdravi me poljupcem. „Oče, zahvalni smo “ reče „na tvojoj hrabrosti i vjeri”. Iako bijasmo slavili te noći na velikom prijemu naša srca ne mogaše biti neopterećena velikom tugom. Bol razdvajanja nismo mogli sakriti jer bijasmo mislili na voljene koji će nam najverojatnije mnogo nedostajati. Mnogo eona može proći prije nego se opet sretnemo, naša misija bude bila završena i pobjeda izvojevana. Mjesečina nas obasja plaštom mira. Naša blizanačka zvijezda blago zatrepta pri eteričnom nestanku.

     Tada pogledah prema planini i sa iznenadjenjem opazih svijetlosnu spiralu kako lebdi u noći. To bijahu duše djece moje – 144.000 njih približavaše se našoj palati radosnom samilošću. Himna bratstva odjekivala je pod njima, u ovim dolinama ona se i dalje jasno čuje: Vrhunska oda radosti. Pristigoše na naš balkon i podigoše oči prema meni. Besprijekorno ljubičasto nebo. Vidjeh svog voljenog sina čija nepokobljiva lojalnost biješe nejveća medju njima. „Oče moj” on reče “Čusmo vaš zavet. Mi vas izneveriti nećemo, bitku dobru vodićemo ” Pripremićemo put, pomoći održavanje plamena, širićemo ljubav i svijetlost, govoriti u tvoje ime. „Borićemo se na vašoj strani, otićićemo prvi na Zemlju da stopiramo zlo. Njihova ljubav bijaše toliko velika, služba tako rijetka, njihova spremnost na gubitak života ostavi nas bez riječi. Zbog ovih 144.000. moja dama i ja plakasmo od sreće. Zatim odabrah 144 od njih za preteče ovog još neispričanog epa.

     Tada veo biješe postavljen, obučeni u tijela od mesa oni rajski svijet napustiše i rodiše se kao ljudi. Njihov Zemaljski dom neće biti ni palate ni dvorci već straćare, kolibe i pećine, skromna ognjišta isklesana od kamena. Oni će odrastati i sazrijevati na isti način kao i njihova vrsta. Njihove će duše ipak imati ogromnu potrebu za transcendencijom. Ona je tako duboko ukorijenjena u njihovom sjećanju da ne može biti izbrisana. Veličanstveni grad je odsad njihov usud. Svanu dan, oni se spremiše za plovidbu plavim nebom u potrazi za svetom zemljom i ostaviše prijatelje i porodicu za sobom. Srce im biješe ispunjeno tugom koja ih guši i kad je noć i kad je dan i još samo intuicijom koja treba da ih vodi do dogovorenog mjesta. Prešavši zemlje, mora i neba, ovi odani hodočasnici, moćni ratnici duha, stigoše sa sve četiri strane Zemlje.

     Sudbinsko mjesto na kome ovi ljudi trebaše da ostvare svoju uzvišenu svrhu bilo je Gobi more. Po dolasku na krajnje odredište jedan od njih istupi i iznese plan: “Moramo podići bijeli blistav grad posvećen Veneri i božanskim arhitektama. Na bujnom zelenom otoku sedam hramova kroz naša stopala fokusirajuci svetu vatru u alabastarska prihvatilišta. Naš prvi zadatak je prelijepi most preko safirnih voda preko kojih će drugi moći da prodju. Napravićemo ih od čistog bijelog mermera i optočiti čistim zlatom, okružiti izrezbarenim Heruvimima u sjećanje na stare dane.

     U znoju napornog izvlačenja kamenja, stijena i metala prodje devtsto godina. Kozmički cilj biješe ugrožen napadima divljih hordi sa susjednih brda. Ali hodočasnici nastavljaše odlučno i istrajno podizati na ruševinama i sadiše drveće na ovom mjestu. Na vrhu otoka  sagradiše glavni hram u kome će blagoslovena stopala Sanata Kumara jednog dana kročiti. Dvanaest mermernih stepenika vode do trona koji biješe perfektno ulijepšan zlatnom kupolom. Masivna zlatna vrata, kao gigantso ogledalo, zakleći zraci sunca, dobrodošlica svakom. Staza koja vodi do kapije okružena je visokim drvećem. Svjetlucavi bazeni, fontane duge, titravi cvijetni parketi. Sveto mjesto, sjaj bratsva, biješe tako udešeno. Graditelji ga da bi ih podsećalo na dom nazvaše Shamballa. Zadatak biješe završen kada na oltarima zasadiše delikatno probranim najmirisnijim cvijećem. Tek tada je Sanat Kumara mogao doći na Zemlju kojoj je još malo vremena ostalo sa svojim odanim sudom. Pozdravivši svoju damu bolnim zagrljajem on se uznese preko večernjače u zvijezdani prostor. Prisutne duše pojaše slatke himne i molitve, a on ih nježnim pogledom iskreno blagosiljaše. Na njihovo iznenadjenje on tada nestade ostavivši za sobom brilijantni svetlosni trag kao ogroman rep komete. Za to vrijeme u Shambali graditelji nestrpljivo čekaše svog gospodara da se pojavi i pruži podršku Zemlji .

     Tog značajnog dana ptice utišaše svoj poj, mora umanjiše svoje talasanje i sva priroda posta tiha. Sporo i veličanstveno njegove noge dodirnuše tlo i sav život osijeti njegovo prisustvo iako se ne ču ni jedan zvuk. Svježina mira, nade i utjehe umiri svaku uznemirenu dušu jer se njegov duh prostre preko šuma, jezera i brda. Uvelo cvijeće sa novom snagom podignu glave i povrati se smijeh djece. Graditelji bijahu sretni i bezbrižni i kleknuše zahvalno u čast svojeg gospodara. Tada na oltaru drevnih vremena moćnim dekretom on pozva sjajni trostruki besmrtni plamen, rozi, žuti i plavi, izvor ljubavi, mudrosti i snage obnavljajući tako dragocjenost života. Od svakog treperavog plamena bljesnuše filigramske niti koje povezaše sva srca medjusobno mističnom mrežom. Tako je opasnost prošla, planeta opstala i Zemlji omogućeno novo Zlatno Doba.

Sada je na vama da stvorite kraj ove priče tražeći ključeve koje nosite u sopstvenoj duši. Zatvorite oči i pokušajte da vidite trostruki plamen koji se nalazi usidren duboko u vašem srcu. To je vaš pravi duhovni podvig. On pulsira, gori, jača i okreće se pomažući vam u pronalaženju sopstvene misije kako bi vi takodje mogli da se uznesete.